Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
Μια ιδέα μου ήρθε τώρα με το κρύο σας δωμάτιο. Μπορείς να βάλεις στη βαλίτσα μια μικρή ηλεκτρική θερμοφόρα άραγε ή δεν επιτρέπεται?
Ιδέα δεν έχω όπως ιδέα δεν είχα ότι θα ήταν παγωμένο το δωμάτιο....Μια ιδέα μου ήρθε τώρα με το κρύο σας δωμάτιο. Μπορείς να βάλεις στη βαλίτσα μια μικρή ηλεκτρική θερμοφόρα άραγε ή δεν επιτρέπεται?
Μας ετυχε στην Πολωνια, στο Τορουν. Το παρατησαμε και φυγαμε, κλεισαμε αλλου σε οποιο βρηκαμε μπροστα μας. Η Booking εβγαλε την ουρα της απ' εξω "δεν εχουμε ευθυνη" κλπ και δεν πηραμε καν τα λεφτα πισω. Δεν ηταν πολλα λογω Πολωνιας αλλα πραγματικα ειναι απαραδεκτο και δεν βρισκεις το δικιο σου.Ιδέα δεν έχω όπως ιδέα δεν είχα ότι θα ήταν παγωμένο το δωμάτιο....
Λογικό, τι ευθύνη να έχει η booking?Μας ετυχε στην Πολωνια, στο Τορουν. Το παρατησαμε και φυγαμε, κλεισαμε αλλου σε οποιο βρηκαμε μπροστα μας. Η Booking εβγαλε την ουρα της απ' εξω "δεν εχουμε ευθυνη" κλπ και δεν πηραμε καν τα λεφτα πισω. Δεν ηταν πολλα λογω Πολωνιας αλλα πραγματικα ειναι απαραδεκτο και δεν βρισκεις το δικιο σου.
λογικά επιτρέπεται, αλλά τι να το κάνεις? σκεπαστήκαμε τελικά με 2 παπλώματα.Μια ιδέα μου ήρθε τώρα με το κρύο σας δωμάτιο. Μπορείς να βάλεις στη βαλίτσα μια μικρή ηλεκτρική θερμοφόρα άραγε ή δεν επιτρέπεται?
Ευχαριστούμε πολύ!Κορίτσια ένα μόνο έχω να πω για αυτο το ταξίδι σας: ήταν Υπέροχο !!! Θέλω να κάνω το ίδιο την επόμενη χρονιά με χειμωνιάτικο καιρό και εγώ όσο και να μην μου αρέσει το κρύο. (εύχομαι να πετύχω ζεστό δωμάτιο )
Μπράβο στην Εύα που με ακολούθησε στους μείον και δεν έβγαλε κιχ!!! εμένα άσε με, είμαι συνηθισμένη σε ακραίες θερμοκρασίες. Έχω κοιμηθεί και στους -20 χωρίς θέρμανση και στους +50 χωρίς αιρ κοντίσιον.Πολύ ωραία ιστορία, μπράβο κορίτσια για το θάρρος σας να ταξιδέψετε στο κρύο και στα χιόνια! Εγώ προτιμώ άνοιξη και φθινόπωρο αν και φέτος έχω ένα καλοκαιρινό ταξίδι.
Προτιμώ τη ζέστη και το ...χουχουλιασμα στον καναπέ!
Μια που σας βρήκα να σας ρωτήσω τώρα κορίτσια που τα έχετε και φρέσκα. Όπως σας είπα θέλω χειμωνιάτικο καιρό και έχουμε καταλήξει ότι θα πάμε τέλος Φεβρουαρίου -αρχές Μαρτίου του χρόνου με τα από ώριμη σκέψη μαζί με τον συνταξιδιώτη μου. Σκεφτόμαστε 6 μέρες , σχεδόν 2 μέρες σε κάθε πόλη. Ο ενδοιασμός είναι αν τελικά πάμε Βίλνιους . Γιατί αν πάμε θα πετάξουμε από Θεσσαλονίκη Βίλνιους αλλιώς Θεσσαλονίκη-Ρίγα. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι γενικά με τη Λιθουανία ως χώρα. Ίσως και να κάνω λάθος, θα μου πείτε. Εσείς τι λέτε αξίζει το 2ήμερο η Βίλνιους ? Το πρόγραμμα λέει Λετονία-Εσθονία-Λιθουανία-Φιλανδία. Και επειδή όπως θα καταλάβατε οι άδειες για μένα είναι πολύ ζόρικες , παραπάνω μέρες δεν προβλέπονται. Και τόσες θα πάρω επειδή για μας οι μήνες αυτοί θεωρούνται low season!Ευχαριστούμε πολύ!
Εγώ προσωπικά δεν είχα μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο ταξίδι, καθώς δεν ενθουσιάζομαι πλέον με την Ευρώπη. Μου βγήκε όπως ακριβώς το φανταζόμουν, ίσως και λίγο καλύτερο, γιατί ερωτεύτηκα το Ταλίν, ενώ δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο.
Επίσης είχα την κατάλληλη παρέα, και πήγα την καλύτερη εποχή, δεν έχω κανένα παράπονο.