Μαρόκο Μαρόκο τον Αύγουστο

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Συμφωνώ με το Vito, ή πάρε βραδυνό ή πήγαινε σερί Μαρακές δεν είναι και τόσο τραγικά πολλές οι ώρες, μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι να το σπάσεις με διανυκτέρευση Ραμπάτ.
Όσο για την ασφάλεια σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα το μόνο ενοχλητικό που ίσως σε κουράσει είναι αυτοί που σε προσεγγίζουν για δωμάτια, για να σε ξεναγήσουν κτλ, με ένα χαμόγελο όμως και ένα ευγενικό όχι ευχαριστώ έχεις καθαρίσει.

marstay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ακυρώθηκε!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη
Να είστε καλά βρε παιδιά μάλλον για σερί με βλέπω...τώρα όσον αφορά το βραδινό ακούγεται καλή ιδέα αν και δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορέσω να κοιμηθώ και άρα αν θα είναι μικρότερη η μεγαλύτερη ταλαιπωρία...

marstay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ακυρώθηκε!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη
Πως αποφασισες να πας μονος σου?δεν βρηκες την καταλληλη παρεα?η σου αρεσει να ταξιδευεις μονος?
[/quote][/quote]

Βασικά μου αρέσει ανα περιόδους να περνάω κάποιες μέρες μόνος μου, πηγαίνοντας κυρίως τριήμερα στο εξοχικό και τέτοια. Πάντως ποτέ δεν έχω αποτολμήσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μόνος μου. Ειδικότερα περνάω μια φάση εδώ και 2 χρόνια (που εντελώς "τυχαία" έπιασα δουλειά και χώρισα από μία μακροχρόνια σχέση) που η λέξη ελευθερία μου έχει γίνει εμμονή. Επομένως το να πάω ένα ταξίδι μόνος μου με ότι αυτό συνεπάγεται είναι η απόλυτη έκφραση ελευθερίας (στο μυαλό μου τουλάχιστον). Παρέα αφού τα είχα κλείσει τα εισητήρια βρέθηκε, αλήθεια είναι όχι η ενδεδειγμένη, κι έτσι δεν υπήρχε καν αμφιβολία. Είπα ότι προτιμώ να πάω μόνος μου και πορεύτηκα έτσι, τους φάνηκε περίεργο αλλα its ok. Ελπίζω να περάσω τέλεια, άλλωστε έχω πολύ καλή ψυχολογία και γυρίζοντας γιατί όχι να σας διηγηθώ και τυχόν "περιπετειούλες". Αυτάαα, sorry αν κούρασα με το μεγαλούτσικο post...

karfitsa

Member
Είπα ότι προτιμώ να πάω μόνος . Ελπίζω να περάσω τέλεια, άλλωστε έχω πολύ καλή ψυχολογία
Ειμαι οπαδος,του καλυτερα μονη παρα με κακη παρεα η στην τελικη,δεν θα κατσω σπιτι,αν δεν θελει να ερθει κανεις αλλος...
Το να πιστευει καποιος οτι περναει καλα,μονο με παρεα,ειναι ανοητο.Περναμε καλα και μονοι μας...
ετσι και για σενα,ευχομαι,να περασεις πολυ καλα (και γιατι οχι?),οπως τοσοι φιλοι του φορουμ,που πηγαινουν και εκεινοι μονοι τους.
Επειδη,ειπες για" περιπετειουλες"προσεχε,μονο,μην σε παρασυρουν,σε περιεργα μπαρακια και "ξαλαφρωσεις "απο χρηματα....και επισης προσεχε πως κοιτας τις γυναικες...ειναι μουσουλμανοι.
http://www.traveltips.gr/Morocco/Morocco_danger.htm
Κανε μια αναζητηση στο φορουν,να δεις τι εχει συζητηθει...

marstay

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ακυρώθηκε!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη
Ειμαι οπαδος,του καλυτερα μονη παρα με κακη παρεα η στην τελικη,δεν θα κατσω σπιτι,αν δεν θελει να ερθει κανεις αλλος...
Το να πιστευει καποιος οτι περναει καλα,μονο με παρεα,ειναι ανοητο.Περναμε καλα και μονοι μας...
ετσι και για σενα,ευχομαι,να περασεις πολυ καλα (και γιατι οχι?),οπως τοσοι φιλοι του φορουμ,που πηγαινουν και εκεινοι μονοι τους.
Επειδη,ειπες για" περιπετειουλες"προσεχε,μονο,μην σε παρασυρουν,σε περιεργα μπαρακια και "ξαλαφρωσεις "απο χρηματα....και επισης προσεχε πως κοιτας τις γυναικες...ειναι μουσουλμανοι.
http://www.traveltips.gr/Morocco/Morocco_danger.htm
Κανε μια αναζητηση στο φορουν,να δεις τι εχει συζητηθει...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου Καρφίτσα, όσον αφορά τις "περιπετειούλες" σκεφτόμουν πιο πολύ μικρές οργανωτικές "αναποδιές" και αλλαγές τελευταίας στιγμής από αυτές που κάνουν το κάθε ταξίδι μοναδικό...Πολύ καλό το Link που ποσταρες, το είχα υπόψιν μου...οποιαδήποτε συμβουλή σκεφτείς καλοδεχούμενη!

maroulini

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Οι οδηγίες και συμβουλές σας είναι πραγματικά καταπληκτικές, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Φτιάξαμε πρόγραμμα 31/7-13/8, για Μαρόκο βασιζόμενοι ουσιαστικά σε ό,τι έχει γραφεί στο forum, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κάτι που προφανώς μου διέφυγε (σίγουρα κάποιος θα το έχει αναφέρει) σχετικά με το δίπλωμα οδήγησης. Επειδή θα νοικιάσουμε αμάξι όλες τις ημέρες (αφετηρία-αναχώρηση Casablanka), θα υπάρξει πρόβλημα με το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης? Εγώ έχω το παλιό τρίπτυχο ροζ και ο άντρας μου το καινούργιο ροζ (που είναι κάρτα), τα δέχονται ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι? Σας ευχαρισώ πάρα πολύ!!!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Με το καινούριο το ροζ δε θα έχετε κανένα πρόβλημα, εμείς αυτό είχαμε, αλλά νομίζω οτι και με το παλιό πάλι δε θα είχατε θέμα (με μια επιφύλαξη πάντα-ανάλογα από που θα νοικιάσεις).

maroulini

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Με το καινούριο το ροζ δε θα έχετε κανένα πρόβλημα, εμείς αυτό είχαμε, αλλά νομίζω οτι και με το παλιό πάλι δε θα είχατε θέμα (με μια επιφύλαξη πάντα-ανάλογα από που θα νοικιάσεις).
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, διάβασα την ιστορία σας, ήσουν κατατοπιστική και μας βοηθήσατε αρκετά στο να βγάλουμε πρόγραμμα. Να είστε καλά και....καλά ταξίδια!!!!

alex1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
βενεζουελα
καλησπέρα..τελικά δεν μπόρεσα να κανονίσω το ταξίδι για μεξικό..δυστυχώς...έχω άδεια από το άλλο σκ ..και δεν ξέρω ακόμη που να πάω..σκέφτομαι για μαρόκο. είναι καλή εποχή η θα σκάσω από την ζέστη?έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα και οικονομική?

alex1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
μεξικο
Ταξίδι-Όνειρο
βενεζουελα
Έχει πάει κάποιος μαρόκο με πρακτορείο πρόσφατα? Κοίταξα προγράμματα και τιμές για τον Αυγουστο σε pyramis και versus κι αυτο που με προβληματίζει είναι ότι το ένα έχει μέρες ελεύθερες χωρις να περιλαμβάνει έρημο...και μου δημιουργείται η απορία...αξίζει η έρημος τέτοια εποχή?
Τη διαφορά κόστους ανάμεσα στα δυο μάλλον θα τη δώσουμε στις ελευθερες μέρες στο μαρακες...οπότε τι είναι προτιμότερο?
Αν έχει ταξιδέψει κάποιος και με άλλο πρακτορείο κι έχει να προτείνει καλοδεχούμενος.
καλησπέρα τελικά τι έκανες?γιατί και εγώ τώρα το ψάχνω τελευταία στιγμή και δεν ξέρω..μόνη μου δεν γίνεται να πάω γιατί είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια ..και κοιτάω πρακτορεία.. εσύ τελικά το έκλεισες με πρακτορείο?

maroulini

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
καλησπέρα τελικά τι έκανες?γιατί και εγώ τώρα το ψάχνω τελευταία στιγμή και δεν ξέρω..μόνη μου δεν γίνeεται να πάω γιατί είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια ..και κοιτάω πρακτορεία.. εσύ τελικά το έκλεισες με πρακτορείο?
Εμείς φεύγουμε αύριο, είχαμε κλείσει με iberia αρχες Ιουλίου μέσω Μαδρίτης 623 ευρω για δύο άτομα από http://www.momondo.com/. Ξενοδοχεία δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβά (δες kai στο hotelcombined). Αρχικά είχαμε δει πρακτορεία, αλλά αφού διαβάσαμε εδώ τις ταξιδιωτικές ιστορίες αλλάξαμε γνωμη και πάμε μόνοι μας. Αν κάναμε καλά ή όχι θα το ξέρουμε όταν γυρίσουμε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom