marstay
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ακυρώθηκε!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαδαγασκάρη
Ως νέο μέλος στην ταξιδιάρικη παρέα, σας χαιρετώ!!! Σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι στο Μαρόκο στα μέσα αυγούστου και έχω κάποιες αποροίες. Αρχικά να σας ενημερώσω ότι διάβασα όλα τα θέματα και τις ιστορίες σχετικά με το Μαρόκο. Ήταν όλα πάρα πολύ χρήσιμα. Ωστόσο η αβεβαιότητα με οδηγεί σε ορισμένες ερωτήσεις. Η περίοδος που σκοπεύω να πάω είναι κατάλληλη ή θα έχει υπερβολική ζέστη? Εννοώ θα παλεύεται ή είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος. Στη συνέχεια να αναφέρω επιγραμματικά το πρόγραμμα μου και να μου πείτε αν γίνεται, τυχόν προσθήκες οι αφαιρέσεις.
1 διανυκτέρευση Μαδρίτη (αναγκαστική λόγω του connection)
από casablanca κατευθείαν fes εκεί 2 διανυκτρεύσεις σε riad(θα ζητήσω συμβουλές για καταλλύματα αργότερα). Μετά 2 διανυχτερεύσεις Marrakesh. Εν συνεχεία με λεωφορείο (supraκάτι, θα ήθελα κάποιες διυκρυνήσεις πάνω σε αυτό) πάω στη Essouiera όπου κάθομαι 2 βράδυα και τέλος casablanca 1 διανυκτέρευση και την άλλη μέρα πέρνουμε το αεροπλάνο για Αθήνα πάλι μεσω Μαδρίτης. Αυτάααα!
Α, το αεροδρόμιο casablanca anfa πόσο μακρια βρίσκεται από τα τρένα (casa voyeurs) και πως θα πάω εκεί? (φαντάζομαι με τρένο από το αεροδρόμιο ε?). Επειδή σκοπεύω να το πραγματοποιήσω μόνος μου(τελείως, σαν την ερημιά στον κάμπο που λέμε) το ταξίδι υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Να αναφέρω ότι είναι το πρώτο ταξίδι εκτός ευρώπης και το πρώτο μόνος μου.
Ευχαριστώ για την υπομονή.....
1 διανυκτέρευση Μαδρίτη (αναγκαστική λόγω του connection)
από casablanca κατευθείαν fes εκεί 2 διανυκτρεύσεις σε riad(θα ζητήσω συμβουλές για καταλλύματα αργότερα). Μετά 2 διανυχτερεύσεις Marrakesh. Εν συνεχεία με λεωφορείο (supraκάτι, θα ήθελα κάποιες διυκρυνήσεις πάνω σε αυτό) πάω στη Essouiera όπου κάθομαι 2 βράδυα και τέλος casablanca 1 διανυκτέρευση και την άλλη μέρα πέρνουμε το αεροπλάνο για Αθήνα πάλι μεσω Μαδρίτης. Αυτάααα!
Α, το αεροδρόμιο casablanca anfa πόσο μακρια βρίσκεται από τα τρένα (casa voyeurs) και πως θα πάω εκεί? (φαντάζομαι με τρένο από το αεροδρόμιο ε?). Επειδή σκοπεύω να το πραγματοποιήσω μόνος μου(τελείως, σαν την ερημιά στον κάμπο που λέμε) το ταξίδι υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Να αναφέρω ότι είναι το πρώτο ταξίδι εκτός ευρώπης και το πρώτο μόνος μου.
Ευχαριστώ για την υπομονή.....