tsiamaloug
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- όσα ταξίδια με το νου...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησιά Πάσχα
χρωστάω πολλά σε αυτην την παρέα και σύντομα θα ανταποδώσω... χρόνια ταξιδεύω με τις συμβουλές σας και ξέρω ότι σας χρωστάω τις δικές μου ταξιδιωτικές ιστορίες - εμπειρίες.... και θα το κάνω σύντομα... άλλωστε κι εγώ όπως και τόσοι άλλοι πάντα πάω στο αεροδρόμιο.... με τις τυπωμένες σημειώσεις του travelstories παραμάσχαλα.... πριν όμως θυμηθώ τα περασμένα... θέλω λίγη βοήθεια, πάλι....
Κάπου πριν απο λίγους μήνες, στο Βερολίνο (εκεί που με στείλατε στα καλύτερα!!!...χχαχα) δέχτηκα ένα δαχτυλίδι. και έμεινα να κοιτω τον καθεδρικό να καμπανίζει μέρα μεσημέρι....
τώρα λίγους μήνες μετά προετοιμάζομαι για... το γαμήλιο...
παντρευόμαστε απρίλη , μια εβδομάδα μετά το πάσχα. οι μέρες μας για ταξίδι είναι μόνο 6, οπότε παραιτήθηκα από τα μακρυνα και εξωτικά που πάντα ονειρευόμουν.... και προσανατολίστηκα προς τα.... κοντινά και εξωτικά...
Μαρόκο....
Καλή Ιδέα???
έχω ταξιδέψει Τυνησία και Αίγυπτο γι αυτό αναρωτιόμουν αν είναι πολύ παρόμοιο μέρος το Μαρόκο ... είμαστε άνθρωποι της περιπέτειας, της τοπικής μουσικής και της παράδοσης. είναι το Μαρόκο το μέρος για μάς??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :xmas_razz:
Κάπου πριν απο λίγους μήνες, στο Βερολίνο (εκεί που με στείλατε στα καλύτερα!!!...χχαχα) δέχτηκα ένα δαχτυλίδι. και έμεινα να κοιτω τον καθεδρικό να καμπανίζει μέρα μεσημέρι....
τώρα λίγους μήνες μετά προετοιμάζομαι για... το γαμήλιο...
παντρευόμαστε απρίλη , μια εβδομάδα μετά το πάσχα. οι μέρες μας για ταξίδι είναι μόνο 6, οπότε παραιτήθηκα από τα μακρυνα και εξωτικά που πάντα ονειρευόμουν.... και προσανατολίστηκα προς τα.... κοντινά και εξωτικά...
Μαρόκο....
Καλή Ιδέα???
έχω ταξιδέψει Τυνησία και Αίγυπτο γι αυτό αναρωτιόμουν αν είναι πολύ παρόμοιο μέρος το Μαρόκο ... είμαστε άνθρωποι της περιπέτειας, της τοπικής μουσικής και της παράδοσης. είναι το Μαρόκο το μέρος για μάς??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :xmas_razz: