GTS
Member
Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν εδώ την ιστορία....είμαι σίγουρος όμως ότι θα αξίζει..με γέλιο και πολλές αναποδιές :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
αν δεν την διαβασες ξεκινησε..μιλαμε για πολυ γελιο αλλα και πολυ καλη περιγραφη των εικονων που ειδαν τα παιδια..δεν θα βαρεθεις δευτερολεπτο!Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν εδώ την ιστορία....είμαι σίγουρος όμως ότι θα αξίζει..με γέλιο και πολλές αναποδιές :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Τι να βαρεθείς με δαύτη :xmas_mrgreen: Μόνο τους καημένους συνταξιδιώτες λυπάμαι, γιατί υπάρχει μια φήμη για γκαντεμιά που σέρνεται...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:..δεν θα βαρεθεις δευτερολεπτο!
:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:λες?οχι μωρε δεν φταιει το κοριτσι..η χωρα φταιει..Τι να βαρεθείς με δαύτη :xmas_mrgreen: Μόνο τους καημένους συνταξιδιώτες λυπάμαι, γιατί υπάρχει μια φήμη για γκαντεμιά που σέρνεται...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Είναι αξιόλογο κορίτσι όμως, δε λέω. Απλά να μας λέει πού ταξιδεύει να μην είμαστε ταυτόχρονα εκεί, μη τύχει κανά κακό...
Είναι αξιόλογο κορίτσι όμως, δε λέω.
Γιαααα σχολίασε εδώ....γιατί μου φαίνεται τσάμπα τα γράφω.@GTS για σένα δε σχολιάζω τίποτα...άκου δάυτη...
Mandarin's sour fault....βιάστηκα να σας κρίνω αγαπητέ....:xmas_cheesygrin:Γιαααα σχολίασε εδώ....γιατί μου φαίνεται τσάμπα τα γράφω.
Τρελαίνομαι για δηλώσεις μετάνοιας....πάω στοίχημα ότι το μανταρινένιο αυτό ποτό επιδρά καταλυτικά...Mandarin's sour fault....βιάστηκα να σας κρίνω αγαπητέ....:xmas_cheesygrin: