• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μάλτα Ουγγαρία Μαλτα η Βουδαπέστη

annoula

Member
Εχω παει και στα δυο και θεωρω οτι ειναι εντελώς διαφορετικά αυτά που εχουν να προσφερουν. Καθαρά κεντροευρωπαική η βουδαπέστη, με μεγαλα και πομπώδη κτίρια. Μεσογειακή με μια αραβική εσάνς η Μαλτα, που προσφέρεται για outdoor activities (που λεν και στο χωριό μου).
Αν μιλάμε για εποχή που μπορείτε να κάνετε μπάνιο συνιστώ Μάλτα. Εχει πολύ ωραία νερά και τα νησάκια της Γκοζο και Κομινο αξίζουν. Από την άλλη αν έχει ακομα ψυχρα θα ελεγα Βουδαπέστη για να λιώσετε στα λουτρά της. Η Μάλτα μου κάνει πιο πολύ για ταξιδιώτες που δεν ειναι ζευγαρωμένοι ενώ η Βουδαπέστη ειναι πιο ρομαντική κατά την αποψη μου
Εφαγα καλύτερα Βουδαπέστη.....
Για μένα πιο όμορφη η Βουδαπέστη. Διαφωνώ και στο θέμα νερά για την Μάλτα! Το μεγαλύτερο κομμάτι του νησιού δεν εχει καν παραλίες και αυτες που εχει δεν ειναι κατι φοβερο. Επίσης τις εποχες που μπορεις να κανεις ανετα μπανιο εχει υπερβολικα πολύ κοσμο το νησί, πραγμα αποτρεπτικο απο μονο του για μενα. Αν ξαναπηγαινα θα ηταν η αρχες Ανοιξης η τελος Φθινοπώρου. Εκτός αυτού για μένα δυσκολα συνδυαζονται στην Μάλτα αξιοθέατα με παραλίες. Μια - δυο παραλίες είναι στο πάνω μέρος του νησιού ενω όλα τ αλλα (Βαλέττα, 3 πολεις, Μντίνα κλπ κλπ) που ειναι για μενα το πραγματικα ομορφο κομματι του νησιου ειναι απ την αλλη πλευρα και οι αποστασεις ειναι σχεδον μιαμιση ωρα. Αν εχει κ κινηση αστο.
Συνοψίζοντας, η Μάλτα είναι όμορφη αλλα μακριά από τουριστικές περιόδους και με αδιαφορες παραλίες. Η Βουδαπέστη επίσης όμορφη. Από φαγητο θεωρω κλασεις ανωτερη την Μαλτα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο γτ εγω τρελαινομαι για θαλασσινα και σχεδον δεν τρωω κρεας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom