• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Μαλπενσα-Βενετια,τροποι..διακτινισης

MAKIDOS

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΕΥΝΙΟΝ
Ψαχνω τροπο να διακτινιστω(παω γρηγορα δηλ και οικονομικα) απο Μαλπενσα-Βενετια. Υπαρχει μεταφορικο μεσο απο Μαλπενσα απευθειας για βενετια η' θα πρεπει να παω Μιλανο και απο εκει (ΣΤΑΖΙΟΝΕ ΣΕΝΤΡΑΛΕ) να ξεκινησω για Βενετια?
Τρενο/λεωφορειο η' κατι αλλο?:rolleyes:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Κατ' αρχήν ....καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά ταξίδια. Εγώ κάνω συχνά την διαδρομή και ο πιο γρήγορος τρόπος είναι ενοικίαση αυτοκινήτου.
Αλλιώς τρένο www.malpensaexpress.it μέχρι Milano Cadorna, μετά Μετρό μέχρι Κεντρικό Σταθμό και τρένο trenitalia.it. Υπάρχει και λεωφορείο κατ' ευθείαν για Κεντρικό Σταθμό Malpensa Shuttle - Benvenuti αλλά θέλει διπλό χρόνο!!
Κοίτα τιμές και ωράρια. Σίγουρα χρονικά δεν συμφέρει κανένα Μ. Μ. Μεταφοράς...δεν ξέρω όμως οικονομικά.

Last edited by a moderator:

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Δεν εχω κανει τη διαδρομη, αλλα θεωρω μαλλον απιθανο αυτο που λες. Λογικα πρεπει να πας Μιλανο και απο εκει να παρεις το τρενο για Βενετια με 30 ευρω κ σε 2,5 ωρες θα εισαι εκει.

Δες κι εδω:
HomePage - Trenitalia

Edit: με προλαβε ο φιλος GKCAPO :)

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Δεν εχω κανει τη διαδρομη, αλλα θεωρω μαλλον απιθανο αυτο που λες. Λογικα πρεπει να πας Μιλανο και απο εκει να παρεις το τρενο για Βενετια με 30 ευρω κ σε 2,5 ωρες θα εισαι εκει.

Δες κι εδω:
HomePage - Trenitalia

Edit: με προλαβε ο φιλος GKCAPO :)
Δεν έχω δει ωράρια και διάρκεια δρομολογίων (2,5 ώρες ίσως υπάρχει κάποιο ιντερσιτυ ) αλλά σ΄αυτό βάλε + 3 ώρες με τις ανταποκρίσεις....Δύσκολα...

panosss567

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία-Γερμανία-Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
???
Περίπου 70 ευρώ κοστιζει ένα αυτοκινητο για μία μέρα.
(παραλαβή - παράδοση αεροδρόμιο)

MAKIDOS

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΕΥΝΙΟΝ
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,καλο πασχα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom