mchrisober
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπορα Μπορα
Χαιρετω και γω την παρεα. Πρωτη φορα ποσταρω εαν και εχω αρκετο καιρο γραμμενος στο φορουμ και διαβαζω τις πανεμορφες ιστοριες!!
Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για τις μαλβιδες:
1)Τη εποχη ειναι καλο να πας, ετσι ωστε να μην σου παρουν το κεφαλι στις τιμες, αλλα και να το ευχαριστηθεις?
2)Ποσες μερες ειναι αρκετες για να μεινεις και τι μπορεις να κανεις τον καιρο εκει?
3)Τα ξενοδοχεια ειναι στο ιδιο μηκος υπηρεσιων, ή με κατι παραπανω(ή πολυ) εχεις καλυτερες επιλογες?
4)Ποιος ειναι ο τελικος προορισμος(αεροδρομιο) για να κοιταξω για εισητηρια?
Με την μεχρι τωρα ερευνα, εχω διαπιατωσει οτι προκειται για ακριβο προορισμο! Δεν ξερω εαν εχετε να προτεινετε κατι παρομοιο αλλα πιο οικονομικο.
Ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις των ειδικων!!
Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για τις μαλβιδες:
1)Τη εποχη ειναι καλο να πας, ετσι ωστε να μην σου παρουν το κεφαλι στις τιμες, αλλα και να το ευχαριστηθεις?
2)Ποσες μερες ειναι αρκετες για να μεινεις και τι μπορεις να κανεις τον καιρο εκει?
3)Τα ξενοδοχεια ειναι στο ιδιο μηκος υπηρεσιων, ή με κατι παραπανω(ή πολυ) εχεις καλυτερες επιλογες?
4)Ποιος ειναι ο τελικος προορισμος(αεροδρομιο) για να κοιταξω για εισητηρια?
Με την μεχρι τωρα ερευνα, εχω διαπιατωσει οτι προκειται για ακριβο προορισμο! Δεν ξερω εαν εχετε να προτεινετε κατι παρομοιο αλλα πιο οικονομικο.
Ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις των ειδικων!!