• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαλαισία Μαλαισια

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για το ταξιδι Αθηνα - Κουαλα Λουμπουρ,
βρηκα για 2 ατομα, 1470 με την Qatar, και 1505 με την Emirates
πιστευετε οτι ειναι καλη τιμη;
να τα κλεισω;

α...και κατι ακομα...αν τα παρεις κ τα ακυρωσεις σου κρατανε 50 ευρω και επιστρεφουν το ποσο ή οχι;
εγω διαβασα και στις δυο : CANCELLATIONS BEFORE DEPARTURE PER TICKET CHARGE EUR 50.00 FOR CANCEL/REFUND.

ειναι αυτο που καταλαβα ή οχι;

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Μμμμ, ...αν και δεν λες για το ποτε θελεις να πας, για κοιτα εδω...
http://img401.imageshack.us/img401/9750/28793643.jpg

Αν αντεχεις λιγο ταλαιπωρια...

Οσο για τα 59 Ευρω, Ναι, στα κρατανε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αν αντεχεις λιγο ταλαιπωρια...

συν το γεγονός ότι θα πετάξει με Egypt...

Όλες οι μεγάλες εταιρίες του "Κόλπου" είναι υψηλού επιπέδου (με εξαίρεση την Gulf η οποία δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι Emirates ούτε Qatar).

Έχω ταξιδέψει με Emirates (δες την ιστορία μου για τη Μαλαισία) και την βρήκα εξαιρετική, καλύτερη από Singapore ή Thai. Φίλοι (πράκτορες ταξειδίων) που έχουν ταξιδέψει με Etihad την βρήκαν του ιδίου επιπέδου και την Qatar λίγο καλύτερη. Οπότε, μ' όποια κι απ' τις 3 κι αν ταξειδέψεις είσαι σε καλά χέρια. Το θέμα είναι στις ανταποκρίσεις στον ενδιάμεσο σταθμό, ποιές σε βολεύουν καλύτερα (πόσο διαρκούν και πότε είναι, μέρα ή νύχτα).

Την τιμή την βρίσκω λογική, καλή έως πολύ καλή θα έλεγα. Για μέσα Ιουλίου που έψαχνα πριν από κανένα μήνα, KUL ή SIN έπαιζαν στα 800-900 Ευρώ. Ψάξε και την SIN με Emirates. H DXB-SIN φτάνει μεσημέρι και μπορείς να πάρεις φτηνή ανταπόκριση με Air Asia. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να σου βγεί αυτό. Μπορείς να βρείς την SIN και με καμμιά 200αριά Ευρώ φτηνότερα αν πας μέσω Κολόμπο (DXB-CMB-SIN) αλλά φτάνεις βράδυ στη SIN και το παίζεις "ζαριά" στην τελευταία της Air Asia για KUL. Διαφορετικά μένεις SIN και την επόμενη το πρωί για KUL. Έτσι κι αλλιώς, κάπου θα μείνεις το βράδυ. Βγάζεις ένα βραδυνό SIN-KUL-SIN κι ένα πρωινό SIN-KUL, χάνεις 25 ευρώ αλλά τό'χεις δίπορτο και δεν αγχώνεσαι.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
οι πτησεις και οι ανταποκρισεις με βολεουν...
το ερωτημα μου ειναι:
- δεν με χαλαει αν μου κρατησουν τα 50 ευρω αλλα αν θα μου επιστρεψουν τα αλλα 700
και υστερα αυτη λενε ακυρωση πριν την κρατηση...οκ; αλλα ποσο πριν; τους ρωτησα με μαιλ, και μου λενε δες τους ορους πτησης αλλα εκει λεει μονο αυτο που ανεφερα...

παντως σκεφτομαι αν οντως σου επιστρεφουν πληρως το ποσο πλην των 50 ευρω, να το αφησω για του χρονου να κλεισω πιο νωρις κ να πετυχω ακομα καλυτερες τιμες...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
με βλεπω για εκει τελικα...
δεν μπορω να αποφασισω ομως μεταξυ Perhentian ή Tioman...

στα Perhentian βρηκα πιο φθηνα διαμονη...κ σκεφτομαι να παω μερικες μερες στο ενα νησι, κ μερικες στο αλλο (Kecil-Besar)...ή εστω σε δυο διαφορετικα καταλυμματα...

καμια αποψη επ΄αυτου;

να ρωτησω και κατι ακομα...
στην Μαλαισια, και λαμβανοντας τις στοιχειωδεις προφυλαξεις, ειναι επικυνδυνα να κινεισαι μονος σου;;; υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε;;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ειμαι μεταξυ Perhentian Islands και Ko Phagnan...

ετσι λιγο κλινω προς Ko Phagnan γιατι βρηκα καλες επιλογες διαμονης, πολυ φθηνες κλπ, και επιπλεον το αεροοπορικο ειναι περιπου 140 ευρω φθηνοτερο / ατομο

αλλα η απορια μου ειναι αν τελη ιουνιου με αρχες ιουλιου ειναι καλη περιοδος να πας...
στα δωματια στις τιμες λενε ως low season....αλλου διαβασα οτι εχει βροχες, αλλου οτι εινια καλη περιοδος να πας...
το θεμα ειναι οτι ενταξει...αντε να βρειξει μια μερα απο τις 10-15...μην εχω ολη μερα καθε μερα βροχες...

μηπως καλυτερα Perhentian? εκει ειδα οτι καλοκαιρι ειναι εκτος μουσωνων....

καμια βοηθεια απο το κοινο;
τουλαχιστον να ξεκαθαρισω αυτο...μετα σιγα - σιγα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα