Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
ΣιγουραΠράγματι όμως στο ιντερνετ μπορείς να βρεις πολλά αν διατίθεσαι να το μάθεις μόνη σου..
Μαθημα 1ο
Last edited by a moderator:
ΣιγουραΠράγματι όμως στο ιντερνετ μπορείς να βρεις πολλά αν διατίθεσαι να το μάθεις μόνη σου..
Εργαστήρια του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου
To Βαφοπούλειο έχει αρκετά σεμινάρια..μεταξύ αυτών και φωτογραφία. 25 ευρώ το μήνα. Μερικά είναι και τσαμπαντάν!
varioAthens δεν είναι πολλά τα 200 οι ώρες όμως είναι οριακά..! Πράγματι όμως στο ιντερνετ μπορείς να βρεις πολλά αν διατίθεσαι να το μάθεις μόνη σου..
Νομίζω πως δεν είναι πολλά.Παιδιά, για photoshop 15 ώρες δεν είναι πολλά 200 ευρώ?
Ε ναι βρε παιδιά, πέιτε πόσα! 30!? :roll:Νομίζω πως δεν είναι πολλά.
εχω κατι βιντεακια, απο το ιντερνετ τα βρηκα , μαθαινεις να κανεις παππαδες...Παιδιά, για photoshop 15 ώρες δεν είναι πολλά 200 ευρώ?
Αν δε ξέρεις καθόλου από το πρόγραμμα αλλά έχεις καλές γνώσεις υπολογιστή γύρω στις 25 ώρες σε ιδιαίτερα μαθήματα θα είναι σούπερ! Πάντως με τα μαθήματα στα πρόγραμματα υπολογιστών υπάρχει το πρόβλημα ότι άμα δε κάνεις πρακτική στο πρόγραμμα παράλληλα ή αμέσως μετά το ξεχνάς εύκολα. Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις μαθήματα εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις με έναν καλό και παράλληλα να έχεις ένα θέμα σπίτι σου που να το δουλεύεις και να το προχωράς. Ότι μαθαίνεις να το περνάς στο θέμα σου. Έτσι θα το μάθεις πιο γρήγορα και καλύτερα.Δηλαδή πόσες περίπου θεωρείς ότι χρειάζονται για έναν εντελώς αρχάριο?
Ευχαριστώ για τα τιπς!Αν δε ξέρεις καθόλου από το πρόγραμμα αλλά έχεις καλές γνώσεις υπολογιστή γύρω στις 25 ώρες σε ιδιαίτερα μαθήματα θα είναι σούπερ! Πάντως με τα μαθήματα στα πρόγραμματα υπολογιστών υπάρχει το πρόβλημα ότι άμα δε κάνεις πρακτική στο πρόγραμμα παράλληλα ή αμέσως μετά το ξεχνάς εύκολα. Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις μαθήματα εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσεις με έναν καλό και παράλληλα να έχεις ένα θέμα σπίτι σου που να το δουλεύεις και να το προχωράς. Ότι μαθαίνεις να το περνάς στο θέμα σου. Έτσι θα το μάθεις πιο γρήγορα και καλύτερα.
Κεντρικά είναι, κάπου 15 λεπτά με τα πόδια από την ΧΑΝΘ (Βασ. Γεωργίου και Βασ. Όλγας είναι ο ίδιος δρόμος).Επισης δεν ξερω αν ειναι κεντρικα, ειναι Βασιλεως Γεωργιου και Μπιζανιου.
Συνήθως, στα μαθήματα φωτογραφίας δεν μαθαίνεις μονο για διαφράγματα, ταχύτητες, iso, asa και τα σχετικα αλλά και πως να παρατηρείς το χωρό γύρω σου μέσα από το φακό, πως να ξεχωρίζεις ενα καλο καδράρισμα από ένα μέτριο (και δεν μιλάω για τα προφανή), κ.α.Και μια παρατήρηση on topic: καλά τα μαθήματα φωτογραφίας αλλά αν δεν έχεις καλή μηχανή (που να ξέρεις και πώς λειτουργεί) για να κάνεις εξάσκηση, μόνο στη θεωρία θα μείνεις.
Εχουμε μια αναλογικη νικον φ401 χ, κ γιαυτο θελω να κανω μαθηματα φωτογραφιας.. Την ειχαν παρει πριν αρκετα χρονια οι γονεις μου αλλα δεν την χρησιμοποιησαν (αγνωστο γιατι) ποτε..Μετα αγορασαμε 2 απλες κομπακτ ψηφιακες κ σημερα αποφασισα να βγάλω απ το παταρι την νικον κ να την επαναφερω στο φως! Δεν ξέρω αν είναι καλο μοντελλο κ τι δυνατοτητες εχει...αλλα πιστευω πως με τα μαθηματα θα βοηθηθω αρκετα.Και μια παρατήρηση on topic: καλά τα μαθήματα φωτογραφίας αλλά αν δεν έχεις καλή μηχανή (που να ξέρεις και πώς λειτουργεί) για να κάνεις εξάσκηση, μόνο στη θεωρία θα μείνεις.