georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
Πόσο αγαπώ τη Γαλλία! Θα μπορούσα να επισκέπτομαι κάθε χρόνο και μία διαφορετική πόλη της!
Το ερωτημα Γανδη η Μπριζ δεν θα απαντηθει ποτε. Την πρωτη φορα εμεινα Γανδη για να μοιρασω πιο εξυπνα τις αποστασεις μεταξυ των πολεων και δεν το μετανιωσα. Τωρα εκλεισα να ξαναπαω με διαμονη στη Μπριζ γιατι εχω την αισθηση οτι εχω χρεη στην περιοχη.Πρέπει να σου πω ότι με έκανες να ερωτευτώ τη Γάνδη! Δεν είναι μόνο οι γλαφυρές περιγραφές σου αλλά και οι πεντακάθαρες φωτογραφίες σου που μας μεταφέρουν αμέσως την αύρα της πόλης. Και η Patershol, πόσο όμορφη συνοικία! Μέχρι τώρα σκεπτόμενος το Βέλγιο είχα στο νου μου κυρίως τη Μπριζ αλλά μετά από αυτή την παρουσίαση και περιγραφή σίγουρα θα αφιερώσω 1-2 μέρες και στη Γάνδη αν ποτέ ταξιδέψω στο Βέλγιο!
Αν βρισκεις το καλοκαιρι φτηνα τη μεταβαση για Βρυξελλες, η επιστροφη θα ειναι φωτια και λαυρα ή το ανάποδο.Καταπληκτικη περιγραφη και ξεσηκωτικες φωτο,χιλια μπραβο!Το Βελγιο εχει πολυ ψωμι και το ψαχνω για το καλοκαιρι αλλα προς το παρον τα αεροπορικα ειναι στο Θεο!
Πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ζόρι τραβούσαν. Θα μπορούσαν άνετα να είχαν πάρει και εκείνες μία φωτογραφία, για ενθύμιο ρε παιδί μου.Οι Κινέζες τι ζόρι τραβούσαν με τις φωτογραφίες; Την είδαν security
Αυτή είναι η πολυτέλεια όταν "δηλώνεις προσωρινός κάτοικος Γάνδης".Υπάρχει άραγε γειτονιά ή κτίριο που δεν είδες; Την ξεσκόνισες κυριολεκτικά τη Γάνδη!
Μα και μόνη μου παραδέχτηκα πιο πάνω ότι δεν επικροτώ την παρανομία. Εφ' όσον απαγορεύεται καλό είναι να το τηρούμε. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση ήθελα μία και μοναδική φωτογραφία για την αφιέρωση στην paefstra. Έπεσα στην εξαίρεση με τις Κινέζες.Εννοείται πως εφόσον απαγορεύονται οι φωνογραφίες καλό είναι να το τηρούμε αλλά λίγο πολύ όλοι έχουμε παρανομήσει σε κάποιες περιπτώσεις. Από την άλλη κάνουν παρατήρηση, οι Κινέζοι. Ποιοι, οι Κινέζοι. Που είναι οι πρώτοι που παθαίνουν ντελίριο να φωτογραφίζουν τα πάντα και δεν σέβονται το χώρο που βρίσκονται. Έχω δει κινέζα να βγάζει παράνομα φωτογραφίες και βίντεο στην γκαλερί 1995 στο Σεράγεβο και φυσικά η φύλακας το είδε από κάμερα και την έκανε παρατήρηση. Και σε πολλά ακόμα μουσεία. Εσύ έπεσες σε τυπικές και ευσυνείδητες κινέζες
Από τις φωτογραφίες πάντως διαπιστώνω ότι η Γάνδη παίζει να είναι από τις ομορφότερες μικρές πόλεις της Ευρώπης. Κάνω λάθος? Ομολογώ εντυπωσιάστηκα.
Μια μικρή παρατήρηση. Αν θες την κρατάς αν θες την πετάς. Πολύ μεγάλα κεφάλαια και πολλές φωτογραφίες που δυσκολεύουν την ροή της ιστορίας και κουράζει την ανάγνωση. Ένα λάθος που κάνω κι εγώ τις περισσότερες φορές. Κατανοώ την επιθυμία και τη διάθεση να παραθέσεις λεπτομέρειες και να βάλεις όλες τις εξαιρετικές φωτογραφίες (επαναλαμβάνω κι εγώ το κάνω), αλλά νομίζω μικρότερα κεφάλαια με λιγότερες φωτογραφίες κάνουν την ιστορία πιο ευανάγνωστη και πιο ενδιαφέρουσα. Τα γράφω μπας και το πάρω απόφαση κι εγώ να γράψω πιο περιληπτική την επόμενη ιστορία μου και να μη βάζω όλες τις φωτογραφίες από ένα κτίριο σε κάθε οπτική γωνιά που το έχω φωτογραφίσει! Αν στην επόμενη ιστορία μου είμαι κι εγώ τόσο λεπτομερής να μου την πεις
Όπως και να έχει, είναι ο πληρέστερος οδηγός για τη Γάνδη και εννοείται όταν θα πάω δεν χρειάζεται να διαβάσω κάποια άλλη ιστορία.