Eleni_op
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαδρίτη
Γεια σας παιδιά!! Θέλουμε με το έτερον ήμισυ να πάμε αρχές Μαϊου για μια εβδομάδα (λογικά 7-15) Μαδρίτη. Είμαστε φοιτητές (τελειόφοιτοι βασικά), χωρίς σταθερή δουλειά κι έχουμε ξεκινήσει ήδη το ψάξιμο διαμονής για να αρχίσουμε να μαζεύουμε και χρήματα και να φτιάξουμε το budget μας. Την προηγούμενη εβδομάδα ρίξαμε κοιτάζαμε για διαμονή και σήμερα έκατσα να ρίξω και μια ματιά στα αεροπορικά. Προσωπικά έχω ξαναβγεί εξωτερικό και γι' αυτό έχω αναλάβει το περισσότερο ψάξιμο κι έρχομαι να κάνω την εξής ερώτηση: επειδή όταν είχα πάει Γενεύη ήμουν φιλοξενούμενη -άρα δεν μπορώ να συγκρίνω και να καταλήξω- βλέπω ότι η Μαδρίτη για 7-8 μέρες κι από τόσο νωρίς είναι λίγο τσιμπημένη ακόμα και στα hostel. Έπεσα πάνω σε τιμή 600 περίπου ευρώ!! Έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικό ή έστω να με κατατοπίσετε για να μην την πατήσω; Επίσης τα αεροπορικά είναι λίγο τσιμπημένα κι ειδικά στις απευθείας πτήσεις, οι οποίες είναι και λίγες. Είχα πάει Γενεύη με Swiss κι απευθείας και γι' αυτό ήταν η πρώτη μου σκέψη στο ψάξιμο. Οι πτήσεις με στάσεις βλέπω ότι τρώνε πολύ ώρα στην αναμονή και προβληματίζομαι: δε θέλουμε να χάσουμε τη μέρα και στην ουσία να την πληρώσουμε τσάμπα στο ξενοδοχείο. Ξέρω ότι ξεκινάω από τα πολύ βασικά αλλά για να 'μαι ειλικρινής είμαι λίγο μπερδεμένη γιατί προσπαθώ να βρω τις καλύτερες δυνατές εναλλακτικές, ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι και να αρχίσω να κοιτάζω και τις λεπτομέρειες και να φτιάχνω και το πρόγραμμά μας για εκείνες τις μέρες.