maria91
Member
Επανερχομαι και ερωτω η περιοχη γυρω απο τα βασιλικα ανακτορα ειναι καλη για διαμονη;θεωρω οτι ειναι κεντρικα...ή λαθος εντυπωση εχω;
Ε πολυ καλη ειναι.. κέντρο θεωρειται, πας και με τα ποδια στο ακομα πιο κέντρο ας πουμε.. Το θέμα ειναι ότι ειναι ακριβα γενικά εκεί.. Βέβαια αυτό ειναι σχετικό γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικό budget οπότε αν βρήκες κατι καλό εκει μια χαρά.Επανερχομαι και ερωτω η περιοχη γυρω απο τα βασιλικα ανακτορα ειναι καλη για διαμονη;θεωρω οτι ειναι κεντρικα...ή λαθος εντυπωση εχω;
Όχι. Πήγαμε πρώτα για φαγητό και όταν περπατήσαμε προς τα εκεί είχε κλείσει 18:00.Στο Εσκοριάλ μπήκατε μέσα στο παλάτι (μοναστήρι);
Καλησπέρα,Καλησπέρα παιδιά!
Την άλλη εβδομάδα πάω Μαδρίτη και θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποια μουσεία μπορώ να κλείσω θέση από ίντερνετ και πώς θα βρω πότε υπάρχει ελεύθερη είσοδος..Νομίζω τα απογεύματα έχει κάποια φρι
Καλησπέρα,Eπίσης παιδιά, ξέρουμε από που μπορώ να προμηθευτώ έναν καλό ταξιδιωτικό οδηγό για Μαδρίτη;
Η πτήση μου έφτανε Μαδρίτη στι 1:30 το ξημέρωμα οπότε δεν γνωρίζω να σου πω πως να πας κέντρο καθώς εκείνη την ώρα που έφτασα πήρα Uber για Gran Via ( εκέι μέναμε ) το οποίο κόστισε 17 ευρώ.Ευχαριστώ πολύ!
Ξέρω ότι έχει αναφερθεί, αλλά για να πάμε από αεροδρόμιο (Τ1) προς το σπίτι (Κοντά στον καθεδρικό της Αλμουδένα) ποια είναι η βέλτιστη διαδρομή; Με μετρό(νομίζω είχατε πει έχει 2 αλλαγές) ή με λεωφορείο( υπάρχει εξπρές με 5 ευρώ αλλά δεν ξέρω που κάνει στάσεις)
Και γενικά για 2 άτομα που θα είμαστε υπάρχει κάποιο ομαδικό εισιτήριο, βγάζεις κάρτα όπως στην Αθήνα και την επαναφορτίζεις; Για 5 μέρες τι προτείνετε για αγορά εισιτηρίου;
Ευχαριστώ πάααρα πολύ!