Η κάθε πόλη θέλει απο μία μέρα σίγουρα, αν θέλεις να δείς και κάποια απο τα αξιοθέατα της. Ειδικά το Τολέδο θέλει και διανυκτέρευση!Σεγκόβια και Τολέδο
Καλησπέρα και από μένα... Εμείς πηγαμε μαδριτη αρχές Μάιου.. Και μπορώ να πω ότι ειχε παρά πολύ ζεστη... τολεδο να πας σίγουρα Αλλά δεν ξέρω αν θα την παλεψετε με τν καύσωνα... Σεβίλλη είναι μακριά. Γενικά έχει πολλά να δείτε στη μαδριτη και πολλά πάρκα... (βοτανικό κήπο σίγουρα retiro που έχει πολύ περπάτημα Αλλά είναι μαγικά... στο κήπο που έχει το βασιλικό ανάκτορο...campo del moro...Και από φαΐ έχει πολύ ωραία ταπας ... πολλά μαγαζιά ατελείωτα στον πεζόδρομο.... καπέλα αντηλιακά και ορεξη για περπάτημαΚαλημέρα! Είμαι νέα στην ομάδα αλλά παρακολουθώ το site σαν επισκέπτης και θέλω να πω ότι με βοήθησε να φτιάξω ένα υπέροχο οικογενειακό roadrip στην κεντρική Ευρώπη πριν 2 χρόνια που θα μας μείνει αξέχαστο (θα το ανεβάσω σύντομα). Τελικά, θεώρησα πολύ χρήσιμο να γραφτώ γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια και τα τελευταία χρόνια μαζί με τα παιδιά μας! Επίσης, μου αρέσει τελικά να τα οργανώνω μόνη μου ψάχνοντας tips και οδηγίες από την εμπειρία και των άλλων.
Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!!
Έχω κλείσει ήδη εισιτήρια για Μαδρίτη (13-21/08). Ξέρω, δεν είναι η καλύτερη περίοδος αλλά τότε θα έχουμε άδεια! Θα είμαστε 4 (2 ενήλικες και 2 παιδιά, 10 και 12 ετών) και μας αρέσει να τριγυρνάμε όλη μέρα και να βλέπουμε όσα περισσότερα μπορούμε! Τα παιδιά βέβαια χρειάζονται διαλείμματα και τρελαίνονται για πάρκα δραστηριοτήτων. Τι λέτε για το Parque de Attraccione; Επίσης, θέλουμε να πάμε Τολέδο και Σεργκόβια μάλλον.. Θέλαμε και Σεβίλλη αλλά είναι μακριά για τις μέρες που έχουμε...Μάλλον θα είναι η αφετηρία μας για ένα άλλο ταξίδι στην Ανδαλουσία.. Διαμονή σκεφτόμαστε σε airbnb. Θα θέλαμε τη γνώμη σας για την καλύτερη οργάνωση ενός οικογενειακού ταξιδιού. Ααα! Μάλλον, λέμε να μην νοικιάσουμε αυτοκίνητο αυτή τη φορά...