• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μίλι το μίλι...γεμίζει το ζεμπίλι!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μια μέρα του 1999 στην Καλιφόρνια, ο 35χρονος Ντέιβιντ Φίλιπς, ταξιδιώτης και συλλέκτης αεροπορικών μιλίων, έκανε τα ψώνια του, όταν πρόσεξε μια προσφορά που του χάριζε αεροπορικά μμίλια σε κουπόνια, με την αγορά κρέμας σοκολάτα σε κυπελλάκια, που κόστιζε μόλις 25 σεντς. Μέσα σε λίγες μέρες, ο Ντέιβιντ εξαφάνισε όλες τις κρέμες της περιοχής, αγοράζοντας 12.150 (!) κυπελλάκια, αξίας 3.140$. Για να προλάβει να αφαιρέσει όλα τα κουπόνια εγκαίρως, επιστράτευσε εθελοντές του Στρατού Σωτηρίας, με αντάλλαγμα τη δωρεά των χιλιάδων συσκευασιών κρέμας. Εν τέλει, απέστειλε τα κουπόνια και κέρδισε...........1.215.000 μίλια! Δηλαδή, δωρεάν πτήσεις δια βίου, συν τα υπόλοιπα προνόμια! Ο Φίλιπς έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο, και ήρωας των απανταχού συλλεκτών μιλίων. Μέχρι και το Χόλιγουντ μάγεψε: η ιστορία του ενσωματώθηκε στην ταινία Punch-drunk Love.
Και μία υποσημείωση: επειδή δώρισε τις κρέμες στον Στρατό Σωτηρίας, η εφορία του επέστρεψε πάνω από 800$. Τι σημασία έχει που όλοι πια τον φωνάζουν Pudding Guy (ο 'Κρεμάκιας';) Σύντομα θα δούμε και τον Τζορτζ Κλούνι να μαζεύει μανιωδώς αεροπορικά μίλια, στην αναμενόμενη ταινία Up in the Air.

-από το τελευταίο Passport.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Χα χα...φοβερό! Θέλω κι εγώ την νουκρέμα μου! :clap::clap::clap: (με κουπόνι φυσικά, ε; ) :roll::lol:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εμ, αφού έκανε τέτοιο λάθος η αεροπορική, ας το πληρώσει. Και πάλι καλά που βρέθηκε μόνο ένας και το έκανε... 100 μίλια που έδιδε για 25 cents είναι πάρα, πάρα, πάρα πολλά.

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραιος ο μαγκας....προφανως η αεροπορικη εταιρια δεν φανταζοταν οτι μπορουσε να συμβει αυτο το σεναριο....ομως στην πραγματικη ζωη ολα μπορουν να συμβουν!!!

varioAthens

Member
Και τζάμπα ταξίδια, και επιστροφή από την εφορία, και η ζωή του σε ταινία..... Μπράβο!!!
Εμείς πώς θα γίνει να μαζέψουμε κανά μίλι? Και ας μη γίνουμε ταινία βρε αδερφέ.......;)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αναμενουμε την ταινια λοιπον!
Μπραβο στον τυπο..εγω τοση σοκολατα εχω φαει που οι φλεβες μου ειναι καφε και το μονο μιλι που εχω δει ειναι το πρασινο :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom