jimp
Member
Ωραίος!
Για στείλε και τις άλλες ''φίλες'' να καταλάβω πως περάσατε.
Ωραίος!
xaxa φάγαμε άκυρο άσε.Ακόμα τις περιμένουμεΩραίος!
Για στείλε και τις άλλες ''φίλες'' να καταλάβω πως περάσατε.
Γιατί νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά, αν θυμάμαι καλά και στη Βουδαπέστη το ίδιο έγινε!!!xaxa φάγαμε άκυρο άσε.Ακόμα τις περιμένουμε
Αξιζε η αναμονηπου χάθηκες βρε ψυχή??
Ναι ακριβώς τότε ο μεγάλος παλιός έρωτας του Λαζ που ισχυρίστηκε ότι πήραν διαζύγιο οι δικοί της και τώρα οι Πολωνέζες που ενώ και αυτές έδειξαν ενθουσιασμό αρχικά δεν φάνηκαν καν. Άσε μωρέ γαιδάρες..Γιατί νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά, αν θυμάμαι καλά και στη Βουδαπέστη το ίδιο έγινε!!!
Δεν ξέρουμε τον λόγο ακριβώς γιατί δεν υπάρχει και λόγος ακριβώς. Απλά δεν πολύ ψήθηκε έχει τυραννηθεί πολύ από τη βλακεία μου και προτιμάει να αράζει σπίτι του πλέονΑξιζε η αναμονη
Μηπως ο Σπο...φοβηθηκε να ακολουθησει αυτη τη φορα?
τελικά δεν είμαι η μοναδική που δεν μπορώ για κανένα λόγο να προφέρω ή να θυμηθώ πολωνικό δρόμο ή γενικώς λέξεις!!!!!
Κι εκεί που περπατάω έρχεται μια προς τα πάνω μου και μου λέει με χαμόγελο στα αγγλικά : εσείς δεν είστε ο στιχουργός ??? Μένω λίγο μ....ς και λέω - εεε no !! Μου ζητάει συγνώμη και φεύγει. Λίγο παρακάτω με κοιτάει ένας μετά κοιτάει αλλού και με ξανακοιτάει λες και με γνώρισε και με χαιρετάει . Ε το συνήθισα και χαιρετάω κι εγώ με άνεση και χαμόγελο μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου !!!
Στην Ιρλανδία ιρλανδός στιχουργός, στην πολωνία πολωνός, τι θα γίνει με σένα, παντού γνωριμίες έχεις;Επιστρέφοντας στο κέντρο να σας λύσω και την απορία του τίτλου μου. Ήρθαν και μου μίλησαν πάνω από 10 άτομα σε όλο το ταξίδι στα Πολωνικά. Με Έλληνα δεν μοιάζω και πολύ ενώ με τους Πολωνούς περισσότερο. Όλη λοιπόν η κοινωνική Πολωνία έκανε διάλογο μαζί μου για το αν έχω λεφτά για να πιουν καμιά μπύρα !! Συνέχεια μα συνέχεια μου ζητούσαν λεφτά άνθρωποι κάθε ηλικίας άντρες γυναίκες και ζευγάρια!!