Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
13/4/15 Warsaw Poland Alex & Laz
Συνεχιζεται....
Last edited:
Που να ανέβουν και στη B'Πήγατε Βαρσοβία για να γλεντήσετε τη νίκη επί του Πανσερραικού;
Με φαγανε οι γυναικες!!¡που χάθηκες βρε ψυχή??
Χαχα μια ειναι η γυναικα μου η Φενια αλλες δεν υπαρχουν!!ο Λαζ καλα ειναι τον τρεχω κ κουραζεται απλα. Μπα ηρθαμε ν δουμε και λιγο τη Legia για ν κανουμε ζεσταμα για την Ευρωπη που θα βγαινουμε παλι ν γραφουμε ιστορια μολις ανεβουμεΘα ξεκινάς ιστορία και θα μας λες πρώτα τι γίνεται με τις γυναίκες σου, με ποια είσαι τώρα, ποια σε συνόδευσε στο αεροδρόμιο κτλ! Τον Laz δεν τον βλέπω και πολύ καλά... Πήγατε Βαρσοβία για να γλεντήσετε τη νίκη επί του Πανσερραικού;
Χαχα μια ειναι η γυναικα μου η Φενια αλλες δεν υπαρχουν!!
Εε..δεν παίζεσαι!!Εμείς είχαμε κάτι Πολωνέζες φίλες από το καλοκαίρι του 2008 και δεν είχαμε βρεθεί από τότε αλλά επικοινωνήσαμε από facebook και εκτός από τη μία που είναι μοντέλο στο Λονδίνο και δεν μπορούσε να έρθει οι άλλες μας έδωσαν το ok για να βρεθούμε
αχχααχαχ όχι ρε παιδιά φίλες είπα με το Φ κεφαλαίο εντάξει το μοντέλο μετράει αλλά πάλι είναι φίλες !! Αγαπάμε λέμε <3Εε..δεν παίζεσαι!!
Φωτογραφίες από τα κορίτσια θέλω γιατί συνέχεια για γυναίκες μιλάς και φωτογραφία δεν βλέπω, μόνο το Laz.
Πως μου είχες ξεφύγει;Από τώρα φανατικός αναγνώστης.