Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Το ταξίδι)
- Κεφάλαιο 3ο (San Francisco)
- Κεφάλαιο 4ο (Los Angeles)
- Κεφάλαιο 5ο (Η διαδρομή για Monterrey)
- Κεφάλαιο 6ο (Monterrey, Carmel & 17 mile drive)]Το σπίτι του Κ. ήταν υπέροχο, μονοκατοικία με κήπο μπρος και πίσω. Τα ελαφια και οι πάπιες ήταν σύνηθες φαινόμενο για τους γείτονες, για μένα ήταν αξιοθέατο. Το σπίτι 4 μέρες που λείπαμε ήταν ξεκλείδωτο κάτι το απίστευτο για μένα, εξήγηση υπήρχε, κανεις δεν θα τολμούσε να κλέψει σπίτι από την συνοικία αυτή όπου κατοικούσαν μόνο συνάδελφοι οι μισοί απ΄αυτούς υπηρετούσαν στις ειδικές δυνάμεις (σκέψου να έμπαινες σε σπίτι να κλέψεις, μάλλον δε θα σε βρίσκαν μετά ) το ψυγείο μας ήταν γεμάτο και το ίδιο και το πρωινό μας, επιτέλους φραπέ! Το γραφικότατο monterrey μας περίμενε και τιμήσαμε δεόντως την σοκολατερί του ghirardelli παίρνοντας μερικά δωράκια, η carmel που είχε για δήμαρχο τον clint eastwood είχε το δικό της χρώμα και η διαδρομή 17 mile drive ήταν κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνεις, αφού ταίσαμε ελάφια και σκίουρους[IMG]http://www.travelstories.gr/members/leftris-b-1566-albums-my-photos-91-picture1369-a.jpg[/IMG
- Κεφάλαιο 7ο (Η επιστροφή)
- Κεφάλαιο 8ο (Το συμπέρασμα)
‘’Μήπως τελικά ο Κολόμβος ήταν έλληνας?’’
8 μέρες-7 νύχτες Καλιφόρνια
Εισαγωγή: λίγο πολύ όλοι έχετε ακούσει την θεωρία ότι πιθανών ο Χριστόφορος να κατάγεται από την Χίο… αυτός πήγε Αμερική όμως κανείς δε γνωρίζει ποια αξιοθέατα επισκέφτηκε ούτε πόσο του κόστισε, εγώ θα σας περιγράψω όλα όσα δε μας είπε ο Χ.Κ. και μάλιστα στο ομορφότερο κομμάτι της την Καλιφόρνια.
Κεφάλαιο πρώτο- η προετοιμασία
Όταν έμαθα το 2003 ότι ο φίλος μου Κ. αξ/κός του πολεμικού ναυτικού θα ήταν 2 χρόνια σε σχολή στο monterrey california είχα ανάμεικτα συναισθήματα, τελικά ένα χρόνο μετά αποφάσισα να πραγματοποιήσω την απειλή μου και να τον επισκεφτώ, η επιστολή πρόσκλησης που μου έστειλε θα με διευκόλυνε για την έκδοσή visa.
Το ταξίδι ορίστηκε για το β΄ δεκαπενθήμερο του ιούνη 2004 μιάς και τότε ήταν οι διακοπές του Κ. έκλεισα με airfrance 800E από αθήνα μέσω γαλλικής πρωτεύουσας
για 21-28/6/2004 παραπάνω ελέυθερο χρόνο δεν είχα αν και θα τον χρειαζόμουν…
το ταξίδι στην αθήνα για την έκδοση της πολυπόθητης visa κλείστηκε ένα μήνα πριν και η 10ετούς διαρκειά της ορίστηκε σε ελάχιστο χρόνο αν και ο πρόξενος με προβλημάτισε ΄΄ πολύ λίγος χρόνος για καλιφόρνια ''εγώ θα πάω κι ότι προλάβω..''
Attachments
-
27,2 KB Προβολές: 142