• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μήλος Μήλος - Φολέγανδρος με καραβάκι

mourohavlos

Member
Καλημέρα σε όλους!! Ξέρει μήπως κανένας εάν έχει κάποιο καραβάκι που να ξεκινάει από Μήλο και να κάνει ημερήσια εκδρομή για Φολέγανδρο? Ή κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση για ημερήσια εκδρομή? (εκτός από το γύρο της Μήλου με καραβάκι).
Ευχαριστώ...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Απ' όσο θυμάμαι υπάρχει ο γύρος της Μήλου σε συνδυασμό με την Κίμωλο αλλά πρέπει να είναι καλός ο καιρός για να γίνει.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Απ' όσο θυμάμαι υπάρχει ο γύρος της Μήλου σε συνδυασμό με την Κίμωλο αλλά πρέπει να είναι καλός ο καιρός για να γίνει.
και εγω μονο αυτο θυμαμαι!απο εκει και περα υπαρχει σιγουρα το καραβι της γραμμης που μπορειτε να παρετε, δεν ξερω ομως αν ειναι βολικες οι ωρες!!

μα ποσοι πια πατε μηλο φετος?????πεφτω σε καταθλιψηηηηη..:cool:

mourohavlos

Member
Το πλοίο της γραμμής δε βολεύει, γι' αυτό ρωτάω... Απλά επειδή θα είμαι καμιά 10αριά μέρες στη Μήλο, κάνω μία μίνι έρευνα για πιθανές "δραστηριότητες", εκδρομές κλπ.

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
ΚΡΟΥΑΖΙEΡΑ ΝΗΣΙΟΥ

1. «Δελφίνι Express»
DELFINI EXPRESS»
Αδάμας 84800, Mήλος - Kυκλάδες
Τηλ.: 695 62 34 971
E-mail: [email protected]
ΠPAKTOPEIO MILOS TRAVEL 22870 22000
ΠPAKTOPEIO RIVA TRAVEL 22870 24024

2. MILOS YACHTING
Petros Papageorgiou
ADAMAS 84800
MILOS ISLAND, CYCLADES - GREECE
Tel: (+30) 22870 22079, 694 46 59 914, fax 22870 23723
email: [email protected]

Αυτά τα 2 θα κάνω, κάνουν τον γύρο του νησιού. Το 2ο είναι πιο ακριβουτσικο και νομίζω σε πάει και στην Κίμωλο. Πάντως μην φοβάσαι, στο λιμάνι αράζουν τα πλοία/καίκια που κάνουν εξορμήσεις, θα βρεις εύκολα. Για Φολέγανδρο δεν ξέρω , την άλλη Πέμπτη πάω Μήλο εγώ και έχω ρίξει αρκετό διάβασμα. :p:clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ΚΡΟΥΑΖΙEΡΑ ΝΗΣΙΟΥ

1. «Δελφίνι Express»
DELFINI EXPRESS»
Αδάμας 84800, Mήλος - Kυκλάδες
Τηλ.: 695 62 34 971
E-mail: [email protected]
ΠPAKTOPEIO MILOS TRAVEL 22870 22000
ΠPAKTOPEIO RIVA TRAVEL 22870 24024
αυτο το θυμαμαι..αν και δεν το ειχα επιλεξει..κανει τον γυρο του νησιου και παει και κιμωλο καποιες ωρες..ειχε 20 ευρω το 2006 αν θυμαμαι καλα..μου εχει μεινει γιατι ηταν το φθηνοτερο..το πλοιο ειναι μεγαλο και η εκδρομη γινεται ακομη και με αερα..εμεις δεν το ειχαμε επιλεξει γιατι εβαζε πολυ κοσμο και εμεις θελαμε την ησυχια μας!!πληρωσαμε λοιπον τα 2πλασια και πηγαμε με ιστιοφορο που επαιρνε μολις 15 ατομα!

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Αχα και στις φωτογραφίες του site τους δείχνει πάνω από 25 άτομα στο καράβι... :rolleyes:. Βασικά και εμένα δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, και μάλλον για το 2ο θα πάμε και εμείς...:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Αχα και στις φωτογραφίες του site τους δείχνει πάνω από 25 άτομα στο καράβι...
ποσα???εγω θυμαμαι πολυ περισσοτερα!!!!!!!
μην αγχωνεσαι απο τωρα!θα πας εκει, θα πας μια βολτα στο λιμανι το βραδακι και θα δεις εκτος απο αυτες τις εταιρειες αλλες 10 (που δεν εχουν site)..θα δεις τι προγραμμα και τι τιμη εχει η καθεμια και θα διαλεξεις!!:clap:

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
επειδη θα παω κι εγω Μηλο τον Ιουλιο εχω βρει το πλοιο Παναγια Φανερωμενη απο Απολλωνια για Κιμωλο καθε 2 ωρες νομιζω και η τιμη ειναι 2 ευρω επιβατες και 1,7 τα δικυκλα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα