evogiatz
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελ Νίντο, Κορόν
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bora bora
Γεια σας, εδώ και καιρό σκέφτομαι το ταξίδι στο Περού και το μυθικό Μάτσου Πίτσου. Θέλω πάρα πολύ να το επισκεφτω αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το υψόμετρο. Υποφέρω από ημικρανίες και κεφαλαλγίες τάσεως. Ταξιδεύω πάντα, γιατί μου αρέσει όσο και αν με ταλαιπωρεί κάποιες φορές. Έχω πάντα τη φαρμακευτική αγωγή μαζί μου και πολλή υπομονή! Εκεί όμως θα το άντεχα? Ή θα ήμουν συνέχεια άρρωστη? Έχω ακούσει ότι κόσμος υγιής αρρωσταίνει με πυρετό. Εγώ θα μπορούσα? Ή καλύτερα να μην το σκέφτομαι σαν προορισμό? Έχει κάποιος προσωπική παροιμία εμπειρία? Φυσικά αν το αποφασίσω θα γίνει σε συνεννόηση με τον γιατρό μου. Αλλά ήθελα να μάθω και τις προσωπικές σας εμπειρίες. Σας ευχαριστώ
Καλησπερα, εχεις επιλεξει εναν τελειο προορισμο που πρεπει να δεις. Το προβλημα είναι στο Κουσκο μονο και η αληθεια ειναι οτι και εμεις ειχαμε προβλημα στο Κουσκο αλλα το λυσαμε ευκολα. Μολις φτασαμε φυγαμε για το Olantayatambo απευθειας οποτε εξαφανίστηκε αμεσα και ο πονοκεφαλος. Απο εκει θα ξεκινησεις ουτως ή αλλως για Ματσου Πιτσου. Αν αποφύγεις το Κουσκο δεν θα εχεις προβλημα με τα αλλα, καθως το υψομετρο ειναι μικρο. Απλα βρες μια μεταφορά ακριβως μολις προσγειωθείς