Ναι και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο κι όχι μόνο αξίζει και να φάτε εκεί. Πραγματικά το φαγητό του ήταν εξαιρετικό, σε συνδυασμό δε με τη θέα ανεπανάληπτο.Εχω διαβασει για το Κυριμαι.Εκει δεν εχει επιμεληθει το εστιατοριο ο σεφ Μπαξεβανης?Θα το επισκεφτουμε λοιπον και αυτο!
Ωραια..οποτε οι επιλογες αυξανονται!Ναι και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο κι όχι μόνο αξίζει και να φάτε εκεί. Πραγματικά το φαγητό του ήταν εξαιρετικό, σε συνδυασμό δε με τη θέα ανεπανάληπτο.
Sorry poy grafo greeklish alla eimai se ena skatocomputer poy den allazei ellhnikaΚικι ευχαριστω πολυ για την προταση!Θα ειναι ελαχιστος ο χρονος και δε ξερουμε αν θα κατσουμε στο Γυθειο.Θα μεινουμε στο ''Πετρα και Φως'' και θελουμε να γυρισουμε τα χωρια της Λακωνικης Μανης.Κυριακη επιστροφη.Αλλη προταση για φαγητο εκτος απ τον Τακη?Ελα εσυ πιο νοτιοδυτικα να κερασουμε εμεις καφε!
οχι μονο καφε αλλά φαγητό !!!Στο Γερολιμενα ρωτα που ειναι το ξενοδοχειο ΚΥΡΙΜΑΙ και πηγαινε για καφέ , το πιο ωραιο κτισμα της Μανης !!
θα ερχομουν και εγω για καφεδακι αλλά δυστυχως δουλευω Σαβ/κο ..
Οντως το σπηλαιο ειναι καταπληκτικο.Συγκαταλεγεται στα καλυτερα παγκοσμιως.δεν θυμαμαι τωρα ακριβως την καταταξη.+1 και από εμένα για Τάκη και Κυριμαι. Και φυσικά μην χάσετε το σπήλαιο του Δυρού.