ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
εκει βρισκεται και το χωριο του Ποπαυ!!!!
Δηλαδή να υποθέσω πως δε σου άρεσε η παλιά πόλη στη Mdina, το λιμανάκι στο Marsaxlokk, η παραλιακή περατζάδα στη Sliema, οι οι κήποι στο San Anton, οι γκρεμοί στο Dingli, η Sanglea, η Vittoriosa...Βρε παιδιά
Ούτε εμένα μου άρεσε. Αν εξαιρέσουμε την Valetta που είναι όντος εντυπωσιακή (και που πέσαμε πάνω σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων που ήταν όντος όλλα τα λεφτά) το υπόλοιπο νησί είναι σαν ένα μεγάλο – θορυβώδες – ακριβό ελληνικό νησί χωρίς παραλίες και με ξενέρωτους κάτοικους.
συμφωνώ με taver, το νησί μου άρεσε αρκετά. για ολιγοήμερες διακοπές άριστη επιλογή. το φαγητό (φτηνό) θέλει λίγο ψάξιμο. φάγαμε πολύ καλά. σε ιταλικό φυσικά..:xmas_cheesygrin:Εντάξει γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να αρέσουν όλα σε όλους....εμένα με χάλασε μόνο το θέμα της καθαριότητας και του φαγητού, δεν δίνανε και μεγάλη σημασία. Αλλά δεν πειράζει, γύρισα δύο κιλά ελαφρύτερη.
Είναι όπως το ορίσεις. Ιταλός μαγαζάτορας, Μαλτέζικη κουζίνα....φάγαμε πολύ καλά. σε ιταλικό φυσικά..:xmas_cheesygrin:
πως φαίνεται ότι εχεις καιρό να πας Ιταλία..Είναι όπως το ορίσεις. Ιταλός μαγαζάτορας, Μαλτέζικη κουζίνα....