Έχει το ανοιχτό λεωφορείο που σε πάει παντού .Εμείς κάναμε και παζάρια και μας έκαναν έκπτωση.να ρωτησω....τι αξιζει στο Γκοζο? απο το λιμανι εχει λεωφορεια για βικτορια?
Citadella οπωσδήποτε, azure window οπωσδήποτε. Λεωφορείο φυσικά και υπάρχει, καθώς και για όλα όσα ανέφερα.τι αξιζει στο Γκοζο? απο το λιμανι εχει λεωφορεια για βικτορια?
Οπωσδήποτε έναν παλαιολιθικό ναό (εγώ πήγα στο Haqar Qim, πολύ ωραία), οπωσδήποτε Βαλέτα (όλη), στην οποία εγώ προσωπικά βρήκα τρομερά ενδιαφέροντα τα War Rooms και το Μουσείο Πολέμου. Βίτσια είναι αυτά βέβαια.Για την κυριως Μαλτα (οχι το Γκοτζο) τι μου προτεινετε? Ουσιαστικα εχω 4 ολοκληρες μερες εκ των οποιων η μια ειναι για τοΓκοτζο
Μην τον ακούς, για πολιτισμό να πας Μαλτα .Οπωσδήποτε έναν παλαιολιθικό ναό (εγώ πήγα στο Haqar Qim, πολύ ωραία), οπωσδήποτε Βαλέτα (όλη), στην οποία εγώ προσωπικά βρήκα τρομερά ενδιαφέροντα τα War Rooms και το Μουσείο Πολέμου. Βίτσια είναι αυτά βέβαια..
Ειχα διαβάσει εδώ στο forum ότι το ταξί από αεροδρόμιο για Σλιέμα είναι 20 €. Δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε ταξί για την επιστροφή στο αεροδρόμιο - όταν φτάσαμε μια χαρά πήραμε το λεωφορείο Χ2 και κάναμε την δουλειά μας με 1,50€ έκαστος -αλλά το πρωί που θέλαμε να φύγουμε με το λεωφορείο των 8.20 όπως έλεγε το πρόγραμμα της διαδρομής του Χ2 από Σλιέμα στάση ferries για αεροδρόμιο ήμασταν στην στάση από τις 8.05 και αφού περιμέναμε έως τις 8.45 λεωφορείο Χ2 δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα. Φοβισμένοι ότι η ώρα περνά και δεν θα προλάβουμε περάσαμε απέναντι τον δρόμο και πήγαμε στην πιάτσα των ταξί για να πάρουμε ταξί για το αεροδρόμιο και μας ζήτησαν 30€. Τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω αν τα 30€ μας τα πήραν γιατί κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς ή επειδή τόσο είναι η ταρίφα. Πάντως έχε το νού σου στις ώρες των δρομολογίων.. Σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία εντυπωσιαστήκαμε από την τήρηση των ωραρίων αλλά την τελευταία φορά που έμελλε να τα χρησιμοποιήσουμε μας "πρόδωσαν"το ταξι απο αεροδρομιο προς Σλιεμα ποσο περιπου κανει?ευχαριστω εκ των προτερων.