• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μάλτα Μάλτα

tzotzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
λισαβονα
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια,νεα υορκη
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.εμεις κλεισαμε στο sliema chalet για 5 βραδια 180 ευρω χωρις πρωινο. θα φθασουμε 2 Μαρτιου απογευμα και φευγουμε 7 Μαρτιου το πρωι.

Orfeasraf

Member
Ωραία, έχετε πολλές μέρες άρα άνετα θα προλάβετε να το δέίτε όλο το νησί και το Gozo. Καλά να περάσετε!

tzotzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
λισαβονα
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια,νεα υορκη
να ρωτησω....τι αξιζει στο Γκοζο? απο το λιμανι εχει λεωφορεια για βικτορια?

aspa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
να ρωτησω....τι αξιζει στο Γκοζο? απο το λιμανι εχει λεωφορεια για βικτορια?
Έχει το ανοιχτό λεωφορείο που σε πάει παντού .Εμείς κάναμε και παζάρια και μας έκαναν έκπτωση.
Καλά να περάσετε.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
τι αξιζει στο Γκοζο? απο το λιμανι εχει λεωφορεια για βικτορια?
Citadella οπωσδήποτε, azure window οπωσδήποτε. Λεωφορείο φυσικά και υπάρχει, καθώς και για όλα όσα ανέφερα.

tzotzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
λισαβονα
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια,νεα υορκη
Για την κυριως Μαλτα (οχι το Γκοτζο) τι μου προτεινετε? Ουσιαστικα εχω 4 ολοκληρες μερες εκ των οποιων η μια ειναι για τοΓκοτζο

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για την κυριως Μαλτα (οχι το Γκοτζο) τι μου προτεινετε? Ουσιαστικα εχω 4 ολοκληρες μερες εκ των οποιων η μια ειναι για τοΓκοτζο
Οπωσδήποτε έναν παλαιολιθικό ναό (εγώ πήγα στο Haqar Qim, πολύ ωραία), οπωσδήποτε Βαλέτα (όλη), στην οποία εγώ προσωπικά βρήκα τρομερά ενδιαφέροντα τα War Rooms και το Μουσείο Πολέμου. Βίτσια είναι αυτά βέβαια.
Εννοείται Mdina, άχαστη. Φυσικά όοολη την παραλιακή της Σλιέμα για περπάτημα, και ειδικά βράδυ.
Blue Grotto και Marsaxlokk εγώ αν ξαναπήγαινα θα τα απέφευγα, δεν εντυπωσιάστηκα. Ξανά βέβαια, γούστα (βίτσια) είναι αυτά.

paefstra

Member
IMG_1794.JPG
IMG_1671.JPG
Οπωσδήποτε έναν παλαιολιθικό ναό (εγώ πήγα στο Haqar Qim, πολύ ωραία), οπωσδήποτε Βαλέτα (όλη), στην οποία εγώ προσωπικά βρήκα τρομερά ενδιαφέροντα τα War Rooms και το Μουσείο Πολέμου. Βίτσια είναι αυτά βέβαια..
Μην τον ακούς, για πολιτισμό να πας Μαλτα :haha:.

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
το ταξι απο αεροδρομιο προς Σλιεμα ποσο περιπου κανει?ευχαριστω εκ των προτερων.
Ειχα διαβάσει εδώ στο forum ότι το ταξί από αεροδρόμιο για Σλιέμα είναι 20 €. Δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε ταξί για την επιστροφή στο αεροδρόμιο - όταν φτάσαμε μια χαρά πήραμε το λεωφορείο Χ2 και κάναμε την δουλειά μας με 1,50€ έκαστος -αλλά το πρωί που θέλαμε να φύγουμε με το λεωφορείο των 8.20 όπως έλεγε το πρόγραμμα της διαδρομής του Χ2 από Σλιέμα στάση ferries για αεροδρόμιο ήμασταν στην στάση από τις 8.05 και αφού περιμέναμε έως τις 8.45 λεωφορείο Χ2 δεν εμφανίστηκε ούτε για δείγμα. Φοβισμένοι ότι η ώρα περνά και δεν θα προλάβουμε περάσαμε απέναντι τον δρόμο και πήγαμε στην πιάτσα των ταξί για να πάρουμε ταξί για το αεροδρόμιο και μας ζήτησαν 30€. Τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω αν τα 30€ μας τα πήραν γιατί κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς ή επειδή τόσο είναι η ταρίφα. Πάντως έχε το νού σου στις ώρες των δρομολογίων.. Σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία εντυπωσιαστήκαμε από την τήρηση των ωραρίων αλλά την τελευταία φορά που έμελλε να τα χρησιμοποιήσουμε μας "πρόδωσαν"

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Εμείς συμφωνήσαμε 30 ευρώ πριν πάμε και όταν φτάσαμε κλείσαμε με τον οδηγό επιστροφή με προπληρωμή έναντι των 50 ευρώ.
Γενικά παζάρι παίζει παντού λόγω αραβικής επηροής.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom