Είχα πάει κι εγώ με μια φίλη μου το Μάϊο του 2008 και περάσαμε υπέροχα. Ξεχοδοχείο ωραίο στη Βαλέτα, αξιοθέατα, βόλτες, μπάνιο στην Golden Bay, φαγητό πολύ καλό και οικονομικό σε σχέση με εδώ, γλυκά, πολύ ωραία μέρη για βόλτες, ψώνια, δηλαδή απ'όλα.Καλησπέρα , θελω να παω 4 ήμερο στη Μαλτα , εχω διαβάσει κάποια σχολεία απο άτομα που την εχοτν επισκεφθεί αλλα απο Ότι ειδα ηταν παλιότερα . Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ;;; Θα παω με μια φίλη μου και θα ηθελα να μάθω σε ποια πολυ θα ηταν καλητερο και ασφαλέστερο να μείνω . Και γενικά οτι αλλη πληροφορία θα μπορούσατε να μου δώσετε για το μέρος
Καλησπέρα , θελω να παω 4 ήμερο στη Μαλτα , εχω διαβάσει κάποια σχολεία απο άτομα που την εχοτν επισκεφθεί αλλα απο Ότι ειδα ηταν παλιότερα . Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ;;; Θα παω με μια φίλη μου και θα ηθελα να μάθω σε ποια πολυ θα ηταν καλητερο και ασφαλέστερο να μείνω . Και γενικά οτι αλλη πληροφορία θα μπορούσατε να μου δώσετε για το μέρος
Δεν είναι το πιο ρομαντικό μέρος, έχει βέβαια ωραίες γωνιές αλλά εξαρτάται τι ψάχνεις! Αν περιμένεις π.χ. τη νυχτερινή ζωή της Ελλάδος που συναντάς ακόμη κ στο πιο απομακρυσμένο νησάκι με τα ατμοσφαιρικά μπαράκια κ τα σχετικά, όχι, αυτά δεν υπάρχουν. Σε όλη τη διαδρομή Σλιέμα-Άγιο Ιουλιανό βρήκαμε μόνο 1-2 τέτοια μαγαζάκια, πολύ απλά κ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Σε αυτά τα 2 που κάτσαμε, δεν ήρθαν να πάρουν παραγγελία ποτέ (ίσως ήταν σελφ σέρβις), ήταν βαβούρικα κ ψιλοβρώμικα κ στο τέλος σηκωθήκαμε να φύγουμε χωρίς να πάρουμε κάτι. Υπάρχουν ωστόσο πολύ όμορφα εστιατόρια με τέλεια θέα θάλασσα (π.χ. surfside restaurant) που λειτουργούν σχετικά αργά κ μπορείς εκεί να πιεις κ κάτι. Επίσης το βράδυ μπορείς να τσιμπήσεις ή να πιεις κάτι σε καφε-τύπου μοντέρνα καντίνα με τραπεζάκια χαριτωμένα στην παραλία της Σλιέμας κ του Αγίου Ιουλιανού (ιδίως καλοκαίρι). Στη Βαλέτα το βράδυ (αλλά όχι κ πολύ αργά) να πας Valetta's Waterfronts (εκεί είναι πράγματι πολύ ρομαντικά αλλά καλύτερα για καφέ ή ποτό κ όχι για φαγητό): https://www.google.gr/search?q=vall...hXlDpoKHUMCBFQQ_AUIBygC#imgrc=wAqye9P04B1AmM:παιδιά από νυχτερινή ζωή λέει ή είναι κυρίως ρομαντικό μέρος!Κι εννοώ από μπαράκια κι όχι τόσο club! Απλά να μην πηγαίνουμε για ύπνο από νωρίς