• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λούνα Πάρκ Αδρεναλίνης

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Σε αυτό το θέμα θα ήθελα να μας εξιστορήσετε εμπειρίες από amusement parks (λούνα πάρκ) ανά τον κόσμο (Allou fun park στυλ). Πρόσφατα ανακάλυψα βιντεάκια στο youtube από τέτοια πάρκα και κυρίως από rollercoasters. Παραθέτω:

Steel Dragon 2000 στο Nagashima Spa Land στην Ιαπωνία. Το μακρύτερο rollercoaster στον κόσμο με συνολικό μήκος 2.479 μέτρα. Μέγιστη ταχύτητα 153 χιλιόμετρα ενώ μέγιστο ύψος τα 97 μέτρα. (προτείνω το video να μην το δείτε full screen….)

Πάμε παρακάτω: Kingda Ka στο Six Flags Great Adventure στο New Jersey USA. Εδώ μιλάμε για το ταχύτερο (206 χλμ. μέσα σε 3,5’’!!!) και ψηλότερο (139 μέτρα) rollercoaster στον κόσμο! (πάρτε καμιά δραμαμίνη πριν)

Σειρά έχουν τα Bizarro και millennium force (Six Flags New England στην Μασαχουσέτη και Cedar Point στο Οχάιο) τα οποία, σύμφωνα με τα Golden Ticket Awards (βραβεία που δίνονται από το μηνιαίο αμερικάνικο περιοδικό Amusement Today) εναλλάσσονται στην πρώτη και δεύτερη θέση τα τελευταία 10 χρόνια

Βέβαια όλα τα πάρκα παραπάνω δεν διαθέτουν μόνο τα rollercoaster αλλά και πλειάδα άλλων απίστευτων εμπειριών. Εσείς ποια έχετε επισκεφτεί?

ΥΓ Ελπίζω να μην σας ζάλισα βραδιάτικα..

Last edited by a moderator:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δε συγκρίνεται βέβαια με αυτά που πόσταρες εσύ, αλλά εγώ ακόμα το θυμάμαι γιατί είχα πάει μικρή και μου είχε κάνει εντύπωση. Knott's Berry Farm στην Καλιφόρνια.

Ξύλινο roller coaster:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παιδια εγω θα κανω την ανατροπη!

Τι Καλιφορνιες και Αμερικες μου λετε!
Εδω σε ενα rollercoaster στη Γλυφαδα της κακιας συμφορας ειχα μπει και τα ειδα ολα!
Μακρυα ...μακρυαααα λεμε!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Το απόλυτο!!
Ένα αξιοθέατο από μόνο του στο Tokyo Dome, αυτό το roller coaster περνάει μέσα από τοίχους και ανεβαίνει στην ταράτσα ενός παρακείμενου κτιρίου ενώ διαπερνά και τον μύλο που βρίσκεται στο ίδιο πάρκο! άλλο να το περιγράφω, άλλο να το παρακολουθήσετε στο video και άλλο να το δείτε με τα μάτια σας!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το απόλυτο!!
Ένα αξιοθέατο από μόνο του στο Tokyo Dome, αυτό το roller coaster περνάει μέσα από τοίχους και ανεβαίνει στην ταράτσα ενός παρακείμενου κτιρίου ενώ διαπερνά και τον μύλο που βρίσκεται στο ίδιο πάρκο! άλλο να το περιγράφω, άλλο να το παρακολουθήσετε στο video και άλλο να το δείτε με τα μάτια σας!!
:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek: το στομάχι μου, ανέβηκε στο στόμα...Πες μου ότι το έκανες κιόλας...:xmas_cheesygrin:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
(Defkalion μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται και με το που θα αναφερθεί στο forum η λέξη "Ιαπωνία" ή ανάλογα τοπωνύμια, η Pandora είναι παρούσα??? Μήπως διαθέτει κανένα special tool??!!:xmas_mrgreen::xmas_cheesygrin:)

Όχι Pandora δεν είμαι εγώ για τέτοιες εξτριμάντζες!! Το απόλαυσα από μακριά!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
(Defkalion μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται και με το που θα αναφερθεί στο forum η λέξη "Ιαπωνία" ή ανάλογα τοπωνύμια, η Pandora είναι παρούσα??? Μήπως διαθέτει κανένα special tool??!!:xmas_mrgreen::xmas_cheesygrin:)

Όχι Pandora δεν είμαι εγώ για τέτοιες εξτριμάντζες!! Το απόλαυσα από μακριά!
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol: Δεν θα σου πει.....:xmas_razz:

Ευτυχώς που δεν είσαι για τέτοια ! Ησύχασα τώρα...:xmas_biggrin:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι το πετύχαμε κλειστό. Δεν ξέρω τι θα έκανε αν το βρίσκαμε σε ώρα λειτουργίας....
Α χα ! Με ψευτοκαθησυχάζει δηλαδή...:xmas_wink: Καλά που δεν μου τα είχατε πει αυτά πριν φύγετε, να με τρώει η αγωνία...:xmas_eek:

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Πω Πω!!! και μόνο που βλέπω τα video μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Τρελαίνομαι για τέτοιες φάσεις...!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα