• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Λουτρά στη Βουδαπέστη!!!

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Δυστυχως στις παντόφλες πιάστηκα κώτσος γιατι το ξέχασα...Πάμε εκει και βλέπουμε!!!Αυτο το θέμα με τις κάρτες μ εχει φοβίσει..Πλανωδιο κιοσκι με φαγητο να έχει και πχ στο fatal eterem να μην έχει...Ευχαριστω φίλε!!!
Δεν το κατάλαβα αυτό με το κιόσκι αλλά ότι χρειαστεί εδώ είμαστε πάλι...

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Δεν το κατάλαβα αυτό με το κιόσκι αλλά ότι χρειαστεί εδώ είμαστε πάλι...
Υπάρχουν μαγαζάκια στο δρόμο σαν σπιτάκια κιόσκια που πουλάνε σουβενιρ,σκουλαρίκια ηπ και φαγητο...Πολλά απ αυτα διαθετους μηχανημα για κάρτες...Εν αντιθέση με το μαγαζι fatal eterem που πηγα σημερα και ηθελε μετρητα...Απλά μου κάνει αντίθεση τρελη...Στα δικά μου μάτια...

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Υπάρχουν μαγαζάκια στο δρόμο σαν σπιτάκια κιόσκια που πουλάνε σουβενιρ,σκουλαρίκια ηπ και φαγητο...Πολλά απ αυτα διαθετους μηχανημα για κάρτες...Εν αντιθέση με το μαγαζι fatal eterem που πηγα σημερα και ηθελε μετρητα...Απλά μου κάνει αντίθεση τρελη...Στα δικά μου μάτια...
ααα τώρα το έπιασα αν το είδες από τον οδηγό μου το γράφω ότι το φαταλ είναι το μόνο που θέλει μετρητά....Είναι η εξαίρεση στον κανόνα...Ελπίζω να φάγατε καλά τουλάχιστον...

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
ααα τώρα το έπιασα αν το είδες από τον οδηγό μου το γράφω ότι το φαταλ είναι το μόνο που θέλει μετρητά....Είναι η εξαίρεση στον κανόνα...Ελπίζω να φάγατε καλά τουλάχιστον...
Μια λέξη θα σου πω...ΣΚΑΣΑΜΕ..
Θεικό φαγήτο...2 σνιπτσελ πήραμε εχοντας στο μυαλο οτι ειναι βραδυ..Που να ξέραμε ομως οτι θα φερει σνιτσελ τεραστιων διαστασεων...Ψαχνω σοδα αυτη τη στιγμή...

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μια λέξη θα σου πω...ΣΚΑΣΑΜΕ..
Θεικό φαγήτο...2 σνιπτσελ πήραμε εχοντας στο μυαλο οτι ειναι βραδυ..Που να ξέραμε ομως οτι θα φερει σνιτσελ τεραστιων διαστασεων...Ψαχνω σοδα αυτη τη στιγμή...[/QUOTE
θα μας δείρουν στο θέμα των λουτρών λέμε για φαγητό χαχα

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
θα μας δείρουν στο θέμα των λουτρών λέμε για φαγητό χαχα
Χαχα!!!!Σωστά!!!Παντως μεταξυ μας ένα σαπουνιωθα παω να αγορασω πετσέτες θα πάρω απο εδω αλλα σαγιονάρες μονο απο εκεί ειναι η λύση...Εκτος κι αν το παω με ξυπολυσια..Ευελπιστω να ειναι ηρεμη αυριο μέρα πεμπτη γαρ και βλεπουμε...

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Χαχα!!!!Σωστά!!!Παντως μεταξυ μας ένα σαπουνιωθα παω να αγορασω πετσέτες θα πάρω απο εδω αλλα σαγιονάρες μονο απο εκεί ειναι η λύση...Εκτος κι αν το παω με ξυπολυσια..Ευελπιστω να ειναι ηρεμη αυριο μέρα πεμπτη γαρ και βλεπουμε...
Πάρε ένα δειγματάκι σαμπουάν κ αφρολουτρο από ξενοδοχείο και τις πετσέτες του ξενοδοχείου.Με το που πάτε εκεί αφήστε τα πράγματα σας στην καμπίνα και τις πετσέτες σε ένα λοκερ στην κεντρική πισίνα την μεγάλη, έχει πολλά έξω....Για να μην σας τις πάρει κανείς όχι τίποτα άλλο...

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Πάρε ένα δειγματάκι σαμπουάν κ αφρολουτρο από ξενοδοχείο και τις πετσέτες του ξενοδοχείου.Με το που πάτε εκεί αφήστε τα πράγματα σας στην καμπίνα και τις πετσέτες σε ένα λοκερ στην κεντρική πισίνα την μεγάλη, έχει πολλά έξω....Για να μην σας τις πάρει κανείς όχι τίποτα άλλο...
Αυτό θα κάνουμε...Περιμενω την αυριανη χαλάρωση πως και πως...Τοοοοοσο περπάτημα ειχα καιρο να ριξω..Ευχαριστω για μια ακόμη φορά!!!!!

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Αυτό θα κάνουμε...Περιμενω την αυριανη χαλάρωση πως και πως...Τοοοοοσο περπάτημα ειχα καιρο να ριξω..Ευχαριστω για μια ακόμη φορά!!!!!
Τιποτα καλά να περασετε σας ζηλεύω...Αν μπορείτε να πάρετε ένα κινητό στο λοκερ που είναι κοντά σας για καμιά φώτο δεν θα το μετανιώσετε...

Last edited:

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Τιποτα καλά να περασετε σας ζηλεύω...Αν μπορείτε να πάρετε ένα κινητό στο,λοκερ που είναι κοντά σας για καμιά φώτο δεν θα το μετανιώσετε...
Εχω ηδη αγοράσει gopro αγαπητε...Πιο εξοπλισμένος πεθαινεις....

Elenilook

New Member
παιδιά καλησπέρα, έχω διαβάσει ότι σχετικό υπάρχει εδώ με Λουτρά στη Βουδαπέστη όμως θέλω να ρωτήσω, είναι καθαρά; Και επίσης ποιο απ όλα προτείνετε εσεις; Ευχαριστώ πολύ!

giorgtsi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
New York
παιδιά καλησπέρα, έχω διαβάσει ότι σχετικό υπάρχει εδώ με Λουτρά στη Βουδαπέστη όμως θέλω να ρωτήσω, είναι καθαρά; Και επίσης ποιο απ όλα προτείνετε εσεις; Ευχαριστώ πολύ!
Εγώ πέρσι Χριστούγεννα πήγα στα Szechenyi τα οποία μου άρεσαν πολύ.Βασικά,το όλο πράγμα που αξίζει κατά την γνώμη μου για να δώσεις λεφτά και να πάς στα λουτρά είναι η εξωτερική πισίνα στην οποία είσαι σε νερό 30 βαθμών κελσίου και έξω η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν,νομίζω είναι κάτι μοναδικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα