Γενικά Λονδινο η κατι αλλο?

panospeggy

Member
Μηνύματα
32
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Paris
Ταξίδι-Όνειρο
SWITZERLAND,PRAQUE,PARIS
Καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο!!
δεν εχω καταφερει να ταξιδεψω ακομα σε καποια χωρα.και τωρα που το σκεφτομαι εκτος απο το οικονομικο σε γενικες γραμμες ειναι οτι στα ταξιδια φοβαμαι δυο πραγματα την ταχυτητα πχ αμαξι για να παμε καπου και το αεροπλανο αν και δεν εχω μπει!
για να δω τι μου προτεινετε!πως θα μπορουσα λοιπον αλλιως να παω σε αλλη χωρα κλαψ!
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ειναι να κανείς την αρχή. Άμα ξεκινήσεις και ταξιδευεις, σωστά πάντα, θα θες συνέχεια. Οσων αφορά το αεροπλάνο, ταχύτητα νιώθεις μονο στην απογείωση, άντε και στο φρενάρισμα στην προσγείωση. Κατα τη διάρκεια της πτήσης θα νομίζεις οτι σχεδόν είσαι ακίνητη. Δν γίνεται να κανείς ταξίδι χωρίς ταχύτητα αλλιώς δν θα φτάσεις ποτέ. Είτε αυτοκίνητο είτε αεροπλάνο είτε τρένο. Μονο το καράβι ειναι τα ζώα μου αργά. ;)

Τωρα για τον πρώτο προορισμό το Λονδίνο δεν ειναι κακή ιδέα διότι και απο τους καλύτερους προορισμούς ειναι, και πιο φιλικό ειναι λόγω γλώσσας οπότε αν υπάρχει καλη παρέα, δν βρίσκω τπτ αρνητικό.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.038
Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο Ιταλια...μικρη διαδρομη με αεροπλανο...φιλικοι ανθρωποι,μεσογειακο ταμπεραμεντο και φανταστικες πολεις.... :)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.675
Likes
43.932
Αν φοβάσαι και την ταχύτητα του αυτοκινήτου και του αεροπλάνου, μάλλον το πλοίο για Ιταλία μένει μόνο. Κάπως δύσκολη η περίπτωσή σου πάντως. Με τα τρένα πώς τα πας; Κι εκεί δυσκολεύεσαι; Αν είσαι εντάξει μ' αυτό, παίρνεις το τρένο και για πιο πέρα στις γειτονικές χώρες. Βέβαια, το αεροπλάνο είναι πολύ οικονομικότερο από αυτό το πλάνο.
 

panospeggy

Member
Μηνύματα
32
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Paris
Ταξίδι-Όνειρο
SWITZERLAND,PRAQUE,PARIS
Το πλοιο δν το φοβαμαι με τιπότα.το τρενο δν το φοβαμαι αν και δν εχω μπει.η ιταλια μαρεσει παρα πολυ και ναι ειναι καλη ιδεα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
899.641
Μέλη
39.255
Νεότερο μέλος
Katerina Arno

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom