• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο - Cotswolds βοήθεια!

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Καλημέρα! Ξέρω ότι έχει αναπτυχθεί πολλαπλώς το θέμα "Λονδίνο", ωστόσο έχω απορίες.....
Σκέφτομαι να πάω με το φίλο μου αρχές Απρίλη ή Μάη (θα δούμε) για 6 μέρες το πολύ. Επειδή αυτός δεν είναι λάτρης της Τέχνης ή των μουσείων κι επειδή εγώ είμαι φανατική της αγγλικής εξοχής (βλ. Downton Abbey), σκέφτομαι να μείνουμε 3 μέρες αμιγώς στην πρωτεύουσα και τις άλλες να κάνουμε εκδομές σε Bath, Bibury, Newbury - Highclere Castle (ίσως κι ένα Hampton Court).
Οι ερωτήσεις τώρα είναι:
1) Ξέρει κανείς ακριβώς ποιες ημ/νίες ανοιγει το Highclere? είδα ότι είναι μετρημένες.... Αν δενβρω, εισιτήρια, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κάστρο κοντά στο Λονδίνο;
2) Οικονομική, αλλά αξιοπρεπής διαμονή στο Λονδίνο; Ειδα το City Continental στο Kensington, το The London Bridge Hotel και το The Belgrave London. Έχει μείνει κανείς σε αυτά ώστε να μου πει;
3) Στο Bath να διανυκτερεύσω ή αφού το περπατήσω να γυρίσω πίσω;
4) Στο δόλιο το Bibury που δεν έχει απευθείας σύνδεση με Λονδίνο, να πάω αλλάζοντας 2-3 μέσα, ή να πάω με γκρουπ από γραφείο στην πόλη;
5) Μια και οι μέρες είναι πολύ περιορισμένες, να αφήσω κάτι από αυτά που σκέφτομαι απ΄έξω; Τί λέτε όσοι ξέρετε καλά τη Γηραιά Αλβιώνα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

maria.p

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Στο Λονδίνο έχω πάει πριν 3 χρόνια αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω κάποια εκδρομή πιο μακριά αν κ το Bath ήταν στα αρχικά σχέδιά μας. Αν δεν έχετε ξαναπάει Λονδίνο θέλετε σίγουρα 4 ημέρες γεμάτες για να δείτε τα βασικά και ετοιμαστείτε για πολύ περπάτημα.... όπως και για ψώνια ( ανάλογα βέβαια και την διάθεση αλλά Λονδίνο χωρίς ψώνια δεν νοείται!!!!). Από διαμονή δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς με φιλοξενούσαν σε σπίτι. Η μόνη εκδρομή που κάναμε ήταν στο Greenwich που πας με ένα τρένο χωρίς οδηγό και είναι σχετικά κοντά στο Λονδίνο- βλέπεις όλη την πόλη και είναι ωραία επιλογή για βόλτα και χαλάρωση......

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αμα δεν ειναι λατρεις της τεχνης μηπως βαρεθει λιγακι να τρεχει στα καστρα και στα κοτατζ καθε μερα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom