echo2011
Member
Αν πας τελικά θα περιμένω εντυπώσεις!!! Θα ναι πολύυυ γεμάτη μέρα, 12 ώρες εκδρομή..Έχεις δίκιο, αυτή που σε ψήνει περισσότερο θα ακολουθήσω, ψήθηκα κι εγώ. Με λίγο πιο ανεβασμένο το κόστος είναι ολοκληρωμένο πακέτο, συμφέρει. Είδα το Bath φωτογραφίες, έπαθα πλάκα. Σίγουρα αξίζει να το δω επιπλέον,σου προσφέρει να δεις κάτι διαφορετικό, μαζί με το κάστρο και φυσικά το Stonehedge που δεν χάνω με τίποτα . Θα κάνω την χωρίς γεύμα για να έχω επιπλέον ώρα στο Bath.
Έρχονται όχι ακριβώς στο ξενοδοχείο αλλά σε ένα σημείο που εξυπηρετεί την περιοχή πολλών ξενοδοχείων, στην δική μου περίπτωση στον σταθμό Paddington, εξυπηρετικότατο.
Βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα τους, νομίζω είναι πιο πρόσφατη
http://www.londontoolkit.com/tours/premium_windsor_stonehenge_bath.htm
Αυτή θα είναι η μοναδική εκδρομή εκτός , τις υπόλοιπες μέρες θέλω να ευχαριστηθώ το Λονδίνο, την επόμενη φορά ίσως πάω και κάπου αλλού.
Ευχαριστώ πολύ!
Η σελίδα ίδια μου φαίνεται, αλλά από εκεί δεν έχει λινκ για να κλείσεις, αν πατήσεις πάνω στο banner ανοίγει την άλλη σελίδα που έχει online booking..
Βρήκα την εταιρία και στο tripadvisor, έχει 1677 σχόλια και 4/5 αστέρια.
Αυτό που με ανησυχεί είναι αν δίνουν αρκετό χρόνο για να δεις τα μέρη που πηγαίνουν. Τελικά η δευτερη επιλογή που περιλαμβανει εισητήρια στα Roman baths και παραπάνω ελευθερο χρόνο είναι καλύτερη, έχεις δίκιο..
Επίσης αν πας να μας πεις! Και αν κάποιος που διαβάζει έχει εμπειρία από οργανωμένη εκδρομή ας μας γράψει αν προτείνει κάποια άλλη..Τελειοοοο η πρωτη εκδρομη ειναι tamam για μενα τον Δεκεμβρη thankssssss