εισαι επαξια η "μανα κουραγιο" του φορουμ!
Σίγουρα άμα το ψάξεις αρκετά και νωρίς, βρίσκεις ευκαιρίες. Εγώ την ημερήσια σε Stonehenge & Bath χωρίς χρήση groupon, τη βρήκα σε πολύ καλή τιμή από Πρακτορείο. Την έκλεισα προκαταβολικά και ιντερνετικά περίπου 2 εβδομάδες πριν πάω, με 47 λίρες μαζί με εισιτήριο εισόδου σε Stonehedge. Πιθανώς με χρήση voucher να έβρισκα και πιο φθηνά.Με την ευκαιρία της ιστορίας σου να γράψω εδώ πως στο αγγλικο groupon και στο Wowcher έχει καλές τιμές για ημερήσιες εκδρομές σε Stonehenge/Bath (και όχι μόνο) οι οποίες με τους κωδικούς έκπτωσης που βγάζει συχνά συμφέρουν πολύ.
Κι όμως το κάνουν και άλλα ξενοδοχεία! Εμένα μου έτυχε στο Κουσκο, όταν μία από τις μέρες που είχαμε εγερτηριο από τις 3, ενημέρωσα το ξενοδοχείο ότι δεν μπορούμε να φάμε το πρωινό μας και τότε μου είπαν ότι μπορούν να μας το ετοιμάσουν για να το πάρουμε μαζί μας.Δεν νομίζω άλλα ξενοδοχεία αν φύγεις νωρίς το πρωί πριν τις ώρες του πρωινού ότι φροντίζουν να σου δώσουν το καλαθάκι σου για να φας αργότερα το πρωινό σου.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Βρέθηκα σήμερα στην Οξφόρδη και αφού διάβασα την ιστορία σας επισκέφθηκα το Κράιστ Τσέρτς (και είδα και το Χάρι Πότερ στην TV - που δεν το είχα δει στην ζωή μου ). Μπράβο για την ενθουσιώδη γραφή
Το πρακτορείο το αναφέρω και νωρίτερα. Είναι το premium tours. https://www.premiumtours.co.uk/Το γραφείο για το Stonehenge το γράφεις καπου η μου ξέφυγε;