AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Καλησπερα,Τελικα ισως και να μπορεσω να κλεισω αλλο ξενοδοχειο γιατι εχω θεμα με την κρατηση! Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω. Μου εστειλε μειλ το ξενοδοχειο οτι τα στοιχεια της καρτας μου δεν ειναι σωστα, ενω ειναι, και να τσεκαρω αν υπαρχει ολο το ποσο ωστε να δεσμευθει,που υπαρχει. 3 φορες το εκανα,το ιδιο.
Τωρα τι κανω; αν ακυρωσω εγω την κρατηση, υπαρχει περιπτωση να χρεωθω το ποσο ενω η καρτα φαινεται μη εγκυρη; Αφου ολα τα στοιχεια ειναι σωστα! Επισης γιατι μπορει να φαινεται μη εγκυρη; Με τη συγκεκριμενη καρτα εχω κλεισει μονο για Ελλαδα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει θεμα, κανονικη visa ειναι! Εχω πελαγωσει γιατι εχουν μεινει λιγες μερες και οπως φαινεται ειμαστε χωρις δωματια
Οσες φορες προσπαθησα να κλεισω ξενοδοχειο στο εξωτερικο μεσω booking με απλη χρεωστικη (και απο τις 4 μεγαλες τραπεζες) απλα μου την αποριπτε συνεχεια.
Συγκεκριμενα στο τελευταιο ταξιδι δοκιμασα 12 διαφορετικες χρεωστικες καρτες απο διαφορους ανθρωπους (visa, mastercard) και απο ολες τις τραπεζες και τις αποριπτε ολες. Μα ολες ομως!!! Και απο τις 4 πηγα και ρωτησα μονο την Εθνικη που δεν γνωριζαν κιολας τι μπορει να φταιει.
Απο τη στιγμη που αποφασισα να κανω κρατησεις με πιστωτικη καρτα δεν ειχα ποτε μα ποτε, μα ποτε ομως προβλημα! Δεν ξερω γιατι! Οποτε σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο. Αν δεν εχεις εσυ πιστωτικη σιγουρα θα εχει καποιο κοντινο σου προσωπο.
Οσον αφορα τωρα το αν θα χρεωθει η καρτα σου επειδη θα ακυρωσεις την κρατηση, 99,99% δεν θα γινει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως δεν στη δεχονται. Και να λεει οτι χρεωνεσαι στους ορους, πως θα σε χρεωσει ;
Για να μην πω 100% λεω 99,99%... ρωτα το ξενοδοχειο για επιβεβαιωση..
Ελπιζω να βοηθησα