AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
Μιλαω ηδη με τον συνδεσμο φιλων αρσεναλ της Ελλαδος, το ξενοδοχο μου και τα site που προαναφερθηκαν. Και θα δω τι ακρη θα βγαλω... Σας ευχαριστω
Σε ευχαριστω. Το ψαχνω απο ολες τις μεριες και θα δω τι ψαρια θα πιασω!Στο Emirates δεν έχω πάει αλλα στα αλλα γήπεδα δεν ελέγχουν ούτε αν είσαι μέλος, ούτε ταυτότητα. Μόνο εισιτήριο θέλουν.
Για το uber.Σε ευχαριστώ πολύ. Εμπειρία από Λονδινο δεν έχω, αφού είναι η πρώτη φορά. Πέραν αυτού μπορεί να πετάω από Θεσσαλονίκη, αλλά στην ουσία ξεκινάω από Ήπειρο την ίδια μέρα, οπότε πολλές ώρες στο δρόμο. Για 20 λίρες παραπάνω ας κλεισω από το ξενοδοχείο με τοση κούραση που θα κουβαλάμε. Σας φαίνεται καλή αυτή η τιμή, ή θα μου φάνε τα λεφτά και θα περιμένω μεταφορά κ δε θα τη βρίσκω?? Επίσης, αυτό το uber το έγραψε και κάποιος άλλος εδώ μέσα, αλλά δεν έχω καταλάβει τί είναι.
Και μια τελευταία ερώτηση. Θα βγάλουμε την εβδομαδιαία travelcard και επειδή θελουμε την προσφορά 2for1 από ότι καταλαβα πρέπει να πάμε σε εκδοτήρια τρένων για να τη βγάλουμε. Το Σάββατο τέτοια ωρα που θα φτασω δε θα τη χρειαστώ, αλλά την Κυριακή το πρωί πρέπει να την έχω. Ο κοντινότερος σταθμός τρένου στο ξενοδοχείο μου είναι ο west brompton, οπότε πάω εκεί Κυριακή πρωι βγάζω την κάρτα και ξεκινάω την περιήγηση. Τα έχω καταλάβει σωστά?
Γκούγκλαρε uber να δεις τι είναι, και στην πρώτη σου διαδρομή έχεις έκπτωση 15 λίρες.Σε ευχαριστώ πολύ. Εμπειρία από Λονδινο δεν έχω, αφού είναι η πρώτη φορά. Πέραν αυτού μπορεί να πετάω από Θεσσαλονίκη, αλλά στην ουσία ξεκινάω από Ήπειρο την ίδια μέρα, οπότε πολλές ώρες στο δρόμο. Για 20 λίρες παραπάνω ας κλεισω από το ξενοδοχείο με τοση κούραση που θα κουβαλάμε. Σας φαίνεται καλή αυτή η τιμή, ή θα μου φάνε τα λεφτά και θα περιμένω μεταφορά κ δε θα τη βρίσκω?? Επίσης, αυτό το uber το έγραψε και κάποιος άλλος εδώ μέσα, αλλά δεν έχω καταλάβει τί είναι.
Και μια τελευταία ερώτηση. Θα βγάλουμε την εβδομαδιαία travelcard και επειδή θελουμε την προσφορά 2for1 από ότι καταλαβα πρέπει να πάμε σε εκδοτήρια τρένων για να τη βγάλουμε. Το Σάββατο τέτοια ωρα που θα φτασω δε θα τη χρειαστώ, αλλά την Κυριακή το πρωί πρέπει να την έχω. Ο κοντινότερος σταθμός τρένου στο ξενοδοχείο μου είναι ο west brompton, οπότε πάω εκεί Κυριακή πρωι βγάζω την κάρτα και ξεκινάω την περιήγηση. Τα έχω καταλάβει σωστά?
Nομίζω πως πρέπει να έχει μία ελάχιστη χρέωση αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τέλος πάντων όσες φορές έχω πετάξει Stansted ποτέ δεν έκανα πάνω από μία ώρα άντε, μία ώρα και ένα τέταρτο για να βγω, έχοντας περάσει εννοώ και έλεγχο διαβατηρίων και έχοντας πάρει τη βαλίτσα. Το 3ωρο είναι απίστευτα υπερβολικό, ειδικά για εκείνη την ώρα.Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό και να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό μου και από εκεί να βάλω προορισμό κτλ και θα έρθει ένα αυτοκίνητο να μας πάρει. Στον υπολογισμό κόστους λέει 7-10 λίρες από Βικτώρια μέχρι ξενοδοχείο, οπότε η έκπτωση των 15 λιρών πώς γίνεται?? Μάλλον δε γίνεται. Θα φτιάξω ένα λογαριασμό και βλέπω, αν και μάλλον θα επιλέξω τη μεταφορά του ξενοδοχείου, περισσότερο γιατί θα είμαστε πολύ κουρασμένοι. Ελπίζω την Κυριακή να μη χρειαστεί να πάω Βκτώρια. Όσον αφορά τον έλεγχο των διαβατηρίων για να μπεις στη χώρα στο stansted είναι τόσο τραγικά όσο ακούω?? Μπορεί να φάμε 3ωρο??
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, να είστε καλά παιδιά.
Θα σου κανει τη διαδρομή δωρεάν, κι είτε δε θα σου περισέψει κάτι, είτε το υπόλοιπο από τις 15 λίρες θα σου μείνει για επόμενη διαδρομή (δε θυμάμαι τώρα τι από τα 2 ισχύει ακριβώς).Απ'ότι έχω καταλάβει πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό και να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό μου και από εκεί να βάλω προορισμό κτλ και θα έρθει ένα αυτοκίνητο να μας πάρει. Στον υπολογισμό κόστους λέει 7-10 λίρες από Βικτώρια μέχρι ξενοδοχείο, οπότε η έκπτωση των 15 λιρών πώς γίνεται?? Μάλλον δε γίνεται. Θα φτιάξω ένα λογαριασμό και βλέπω, αν και μάλλον θα επιλέξω τη μεταφορά του ξενοδοχείου, περισσότερο γιατί θα είμαστε πολύ κουρασμένοι. Ελπίζω την Κυριακή να μη χρειαστεί να πάω Βκτώρια. Όσον αφορά τον έλεγχο των διαβατηρίων για να μπεις στη χώρα στο stansted είναι τόσο τραγικά όσο ακούω?? Μπορεί να φάμε 3ωρο??
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, να είστε καλά παιδιά.