Να περνατε ομορφα!!Να σας κανω μια ερωτηση..μηπως χρησιμοποιησατε καποιο λεωφορειο hop on hop off;;θα προτεινατε καποιο;;ξ´ καποιος αλλος που να εχει χρησιμιμοποιησει;;δεν με ενοχλει αν ο ξεμαγος -αν υπαρχει- μιλαει ελληνικα ή οχι..Να ευχαριστησω όλους όσους βοήθησαν να αναβαθμισω το ταξίδι με την οικογένεια μου στο Λονδίνο.
View attachment 259306 View attachment 259307
Ευχαριςτω πολυ...Οχι γιατι με την oyster ανεβοκατεβαιναμε σε ολα τα λεωφορεια της γραμμης και παντα με τη μικρη ανεβαιναμε πανω οποτε ηταν ενα ατελειωτο tour around London!Να περνατε ομορφα!!Να σας κανω μια ερωτηση..μηπως χρησιμοποιησατε καποιο λεωφορειο hop on hop off;;θα προτεινατε καποιο;;ξ´ καποιος αλλος που να εχει χρησιμιμοποιησει;;δεν με ενοχλει αν ο ξεμαγος -αν υπαρχει- μιλαει ελληνικα ή οχι..
Αυτό είχα απαντήσει και εγώ. Όλα τα λεωφορεία είναι ιδανικά για βόλτα. Ειδικά στον πάνω όροφο. Ακόμη και να μην βρεις ελεύθερες τι πρώτες θέσεις.Ευχαριςτω πολυ...Οχι γιατι με την oyster ανεβοκατεβαιναμε σε ολα τα λεωφορεια της γραμμης και παντα με τη μικρη ανεβαιναμε πανω οποτε ηταν ενα ατελειωτο tour around London!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει πριν 4 χρόνια hop on hop off (δεν θυμάμαι ποιας εταιρίας) και το μετάνιωσα οικτρά. Κατ’ αρχήν περίμενα πολύ ώρα στις στάσεις, κατά δεύτερον μετά τις 5 το απόγευμα έκανε πολύ λιγότερες στάσεις. Και ήταν πανάκριβο. Οι δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης είναι πολύ καλύτερες, ταχύτερες και οικονομικότερες!Να περνατε ομορφα!!Να σας κανω μια ερωτηση..μηπως χρησιμοποιησατε καποιο λεωφορειο hop on hop off;;θα προτεινατε καποιο;;ξ´ καποιος αλλος που να εχει χρησιμιμοποιησει;;δεν με ενοχλει αν ο ξεμαγος -αν υπαρχει- μιλαει ελληνικα ή οχι..
Ναι σε οσα μαγαζια πηγα και εγω το πληρωσα!12.5% discretionary service charge will be added to your final bill
αυτο το βλεπω σε ολα σχεδον τα μενου. ειναι υποχρεοτικο και δε το γλυτωνεις;
Εμας δεν μας το ζητησαν σε ολα τα εστιατορια που πηγαμε.12.5% discretionary service charge will be added to your final bill
αυτο το βλεπω σε ολα σχεδον τα μενου. ειναι υποχρεοτικο και δε το γλυτωνεις;