Θα τις μάθω απέξω τις απαντήσειςΔε ρωτάνε κάτι, κατεβαίνεις, προχωράς με το υπόλοιπο πλήθος προς τον έλεγχο ταυτοτήτων/διαβατηρίων.
Αν έχεις διαβατήριο πας προς τις αυτόματες πύλες.
Αν έχεις ταυτότητα πηγαίνεις μαζί με το υπόλοιπο πλήθος στους κλασσικούς ελέγχους απο αστυνομικούς.
Άντε το πολύ να σε ρωτήσουν τι καιρό έχει στην Ελλάδα και τι ήρθες να κάνεις εδώ.
Ναι 11 μερούλες θα κάτσω!!! Διαβάζω τώρα κ τις κοπέλας που την έβλεπαν πόση ώρα την ταυτότητα κ άρχισα να ανησυχώ για αυτό...η ταυτότητα είναι ήδη 6 χρόνων κ δε πολύ μοιαζω με την φωτογραφία κιόλας ...Συνήθως δεν ρωτάνε τίποτα.Μόνον έλεγχο στην ταυτότητα η το διαβατήριο.Το πολύ πολύ να ρωτήσουν πόσο θα μείνεις και πότε γυρνάς.Δείξε τους την κράτηση με την πτήση επιστροφής.Θα γυρίσεις σύντομα έτσι;
Να τα περιμένω λοιπόν κάτι τέτοια..Εμένα πάντως το Φεβρουάριο έπεσα σε έναν υπάλληλο,κύριο ηλικιωμένο που κοίταζε με την λούπα 5 λεπτά την ταυτότητα,η οποία είναι σε καλή κατάσταση και μετά με άρχισε στις ερωτήσεις.
τι θα κάνω στο Λονδίνο,πόσες μέρες θα μείνω,πότε επιστρέφω και που θα μείνω.
μου έκανε εντύπωση τόση ανάκριση
Και είμαι στα χρώματα βορειοευρωπαια
Επίσης όσοι είχανε διαβατήριο το σκαναρανε και φεύγαν κατευθείαν.Οι υπόλοιποι τρελές ουρές.
Last edited by a moderator: