Εννοείς να τα αγοράσεις από εκεί ή εξ αποστάσεως?Kαλησπέρα
Τι ισχύει με τελωνειακό έλεγχο αγορών (ρούχα, καλλυντικά κλπ) από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ευρωπαϊκή Ένωση?
Ευχαριστώ
Εννοείς να τα αγοράσεις από εκεί ή εξ αποστάσεως?
Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις δε θα έχεις θέμα (σε νορμάλ πάντα πλαίσια), στη δεύτερη περνούν τελωνείο
Τι πληρώνεις στην πρώτη περίπτωση?Εννοείς να τα αγοράσεις από εκεί ή εξ αποστάσεως?
Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις δε θα έχεις θέμα (σε νορμάλ πάντα πλαίσια), στη δεύτερη περνούν τελωνείο
Εμεις αγοράσαμε 3 τσάντες , 3 ζευγάρια παπούτσια, 1 ομπρέλα και 5 μπλούζες. Δεν μας ενόχλησε κάνεις στο αεροδρόμιο.. δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο να σε ενοχλήσουν ,εκτός βέβαια αν αγοράσεις 3 βαλίτσες ρούχα ας πούμε ,αλλά και πάλι αν είναι χωρις καρτελακια πως ξέρουν ότι τα αγόρασες??Eννοω να αγορασω δια ζωσης
ΕυχαριστώΕμεις αγοράσαμε 3 τσάντες , 3 ζευγάρια παπούτσια, 1 ομπρέλα και 5 μπλούζες. Δεν μας ενόχλησε κάνεις στο αεροδρόμιο.. δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο να σε ενοχλήσουν ,εκτός βέβαια αν αγοράσεις 3 βαλίτσες ρούχα ας πούμε ,αλλά και πάλι αν είναι χωρις καρτελακια πως ξέρουν ότι τα αγόρασες??
Από λάθος, το διόρθωσα. Ουσιαστικά τους όποιους φόρους (ΦΠΑ) κατά την αγοράΤι πληρώνεις στην πρώτη περίπτωση?
Μπορείς και με τα απλά καραβάκια που εκτελούν τακτικά δρομολόγια. Ποιος ο λόγος να χρεωθείς παραπάνω;Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει στο θέμα "κρουαζιέρα στον Τάμεση". Να κλείσω ηλεκτρονικά εισιτήρια; Γνωρίζετε κάποια συμφέρουσα προσφορά; Ποιά ώρα είναι προτιμότερο να γίνει;
Αληθεια αξιζει η "κρουαζιερα" στον ταμεση; Ηρεμα ρωταω. 4 φορες εχω παει Λονδινο και ποτε δε μου κανε αισθηση αυτο το βρωμοποταμι.Μπορείς και με τα απλά καραβάκια που εκτελούν τακτικά δρομολόγια. Ποιος ο λόγος να χρεωθείς παραπάνω;
River
Δες εδώ στον χάρτη τα καραβάκια RB
Και δω οι τιμές
Prices and Discounts - Uber Boat by Thames Clippers
Κοίτα αυτά τώρα είναι γούστα, εγώ θα πήγαινα με το απλό που κάνει τις κανονικές μεταφορές, έτσι μια φορά για την εμπειρία (όπως και έκανα). Το είχα πάρει από embankment μέχρι Greenwich. Και μετά γύρισα με DLR.Αληθεια αξιζει η "κρουαζιερα" στον ταμεση; Ηρεμα ρωταω. 4 φορες εχω παει Λονδινο και ποτε δε μου κανε αισθηση αυτο το βρωμοποταμι.
Ναι οκ το ακουω ετσι. Αν το χρησιμοποιησεις και ως μεταφορικο μεσο να πας στο αστεροσκοπειο γιατι οχι. Αλλα κρουαζιερα για την κρουαζιερα καπως μου κανε...Κοίτα αυτά τώρα είναι γούστα, εγώ θα πήγαινα με το απλό που κάνει τις κανονικές μεταφορές, έτσι μια φορά για την εμπειρία (όπως και έκανα). Το είχα πάρει από embankment μέχρι Greenwich. Και μετά γύρισα με DLR.