Όχι...σκέτο τηλ έβαλα...να βάλω κ το 30???+30 βάζεις μπροστά;
Το έκανα...ηθελε0030..... ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...Η +30 η 0030. Και το τηλέφωνο σου
Πρέπει να δεις τους όρους των συγκεκριμένων παιχνιδιών που θα έπαιζες/θα παίξεις. Λογικά θα υπάρχουν στα site τους.Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Είχα βρεθεί πέρυσι στο Λονδίνο για 4 ημέρες. Έπεσα σε κάτι παιχνίδια lotto, thunderball, set for life, euromillions. Δηλαδή αντίστοιχα παιχνίδια του δικού μας ΟΠΑΠ για να καταλάβετε. Αν έπαιζα κάτι και κέρδιζα θα μπορούσα να πάρω τα κέρδη μου ή θα είχα πρόβλημα λόγω του ότι δεν ήμουν κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου; Και τώρα με το brexit και όταν με το καλό τελειώσει ο κορονοιός επειδή μου άρεσε το Λονδίνο και θα ήθελα να ξαναπάω έχω σκοπό να παίξω και κάποιο από αυτά τα παιχνίδια. Α κερδίσω πως θα μπορώ να πάρω τα κέρδη;
1. Για τα παιδιά διαβάζεις εδώ Free and discounted travelΘα ταξιδέψουμε Λονδίνο από 26/04 - 1/5 γονείς με δυο παιδιά 11(γεν 07/11) και 10(γεν 12/12) ετών. Θα πάμε από Gatwick και θα γυρίσουμε από Stansted.
1. Οι γονείς έχουμε από μια Revolut την οποία αν κατάλαβα καλά θα περνάμε από το μηχάνημα για να ανοίξουν οι πόρτες στην είσοδο και στην έξοδο του σταθμού. Απ ότι έχω διαβάσει τα παιδιά κάτω των 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν αν ταξιδεύουν με κάποιον ενήλικα με εισιτήριο. Πώς όμως θα ανοίγουν οι πόρτες αφού για τα παιδιά δεν θα χρησιμοποιούμε κάρτα;
2. Ποιο είναι το μάξιμουμ της ημέρας στα εισιτήρια;
3. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από Gatwick προς κέντρο Λονδίνου και από κέντρο Λονδίνου προς Stansted δεδομένης της σύνθεσης της οικογένειας;