CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Προσωπικά, τα γκουρμέ εστιατόρια δεν τα πλησιάζω ούτε στην Αθήνα, ούτε στο Λονδίνο! Πουθενά! Το ομολογώ: Δεν έχω να δώσω τόσα λεφτά!
Εγώ έχω πάει σε γκουρμέ εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν κάτι που θα με συγκινούσε! Και ναι, μια πόλη δεν την κρίνεις αν είναι φθηνή ή ακριβή από προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται σε λιγότερους. Κι ούτε θεωρώ ότι το ταξί είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται συχνά στο εξωτερικό, μην βλέπετε εμάς που είμαστε καλομαθημένοι!
Από την άλλη δε, το είπα και παραπάνω...θα πρέπει να συγκρίνουμε και το ύψος των εισοδημάτων σε μια πόλη...κι όχι μόνο τον βασικό μισθό, αλλά και την μισθολογική εξέλιξη που μπορεί να έχει κάποιος στην επαγγελματική του πορεία.
Εγώ λέω να ανοίξουμε κι ένα ξεχωριστό θέμα για τον Traveller... όπου θα συγκρίνουμε την ακρίβεια των πόλεων με άλλα κριτήρια...για Large ανθρώπους με lifestyle και image εφοπλιστάκου! Σιγά μην συγκρίνουμε τις τιμές με κριτήρια σούπερμάρκετ...για ποιον λόγο; Ποιος πηγαίνει στα σούπερμάρκετ για να μας νοιάζει; Ας νοιαστεί η υπηρέτρια!