katerina R
Member
Η αληθεια ειναι πως τεινω προς Σκωτια, απλα δεν ξερω αν θα με βολεψουν τα μεσα μεταφορας για να δω κ αλλα μερη περα απο εδιμβουργο, γτ φημιζεται για τα φυσικα της τοπια τα οποια τα βλεπεις βγαινοντας παραεξω απο τα ορια της πολης...
Δεν εχω ψαξει καθολου για τις συγκοινωνιες στη Σκωτια και αν ειναι ευκολο να την γυρισεις με αυτα, διοτι ξερω πως σιγουρα αξιζει να μην μεινεις μονο εδιμβουργο αλλα να βγεις κ παραεξω... αν ειναι ευκολη η μετακινηση με τα μεσα, μαλλον τεινω προς Σκωτια και οχι Λονδινο.Άδικη η σύγκριση για το Λονδίνο όπως το θέτεις γιατί συγκρίνεις μια ολόκληρη περιοχή του ΗΒ με μια πόλη. Το Εδιμβούργο ή Λονδίνο θα ήταν πιο λογικό. Όπως και να χει, δεν υπάρχει σύγκριση κατά τη γνώμη μου, φυσικά Σκωτία. Όμως η Σκωτία απαιτεί μέρες και μέσο για να τη γυρίσεις. Είναι για roadtrip. Αν δεν μπορείς να το κάνεις έτσι, ίσως να ήταν καλύτερα να πας Λονδίνο για να μην κάψεις τη Σκωτία με μία εκδρομή ημερήσια στα highlands που κάνουν κάποιοι και νομίζουν οτι έχουν δει τη Σκωτία.
Μου αρεσει πολυ η ιδεα της Σκωτιας, αλλα θα εχω την δυνατοτητα να την δω μονο με τα μεσα συγκοινωνιας κοι οι περισσοτεροι απο οτι λετε αξιζει να την γυρισεις με αμαξι,,,οποτε αν θα την απερριπτα ειναι γιαυτο το λογο κ μονο, μετα μου μενει κ η επιλογη ομαδικου ταξιδιου που σε πανε σε ολα τα must see μερη, αλλα βγαινει αρκετα πιο ακριβο απο οτι αν κλεισω ατομικα...εγώ θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη Σκωτία. Αλλα είμαι πολύ προκατειλημμένος υπέρ Σκωτίας, οποτε μην με ακούς k τόσο
Αν σε ενδιαφέρει η φύση, οδήγηση στην φύση, βουνά πεδιάδες λίμνες k ποταμια τότε Σκωτία
αν σου αρέσει να κόβεις βόλτες στα μαγαζιά, να χαζεύεις, να πίνεις k να trws διαφορα, τότε Λονδίνο
όπως είπαν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Κλείσε ότι βολεύει οικονομικά k από άποψη χρόνου k άσε το άλλο για την επομενη
PS αν πας Σκωτία σε κάνα χωριο μην τρομάξεις αν δεν καταλάβεις χριστό από ότι λένε...ακόμα αν ξέρεις καλά αγγλικά