Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...Τωρα θα το ψαξω...Για ενα βραδυ που θα πας θα κλεισεις στη ζωη ενα.
Οριστε ο χαρτης με τις ζωνες για να σε βοηθησει
http://www.bbc.co.uk/london/travel/downloads/tube_map.html
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...Τωρα θα το ψαξω...Για ενα βραδυ που θα πας θα κλεισεις στη ζωη ενα.
Οριστε ο χαρτης με τις ζωνες για να σε βοηθησει
http://www.bbc.co.uk/london/travel/downloads/tube_map.html
Πες μου ημερομηνια να ριξω και εγω μια ματιαΣε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου...Τωρα θα το ψαξω...
Τωρα το ειδα συγγνωμη. Για 23-24 Φλεβαρη. Σε ευχαριστω πολυ.Πες μου ημερομηνια να ριξω και εγω μια ματια
Δες τα παρακατωΤωρα το ειδα συγγνωμη. Για 23-24 Φλεβαρη. Σε ευχαριστω πολυ.
Καλησπερα. Εμεις θα παμε στις 23 Φλεβαρη Λονδινο. Κλεισαμε σε ενα πολυ οικονομικο και καλο για τα λεφτα του και εχει σταση μετρο 4 λεπτα με τα ποδια. Σιγουρα δεν ειμαι ειδικος για το Λονδινο αλλα με βαση αυτα που θα δουμε ειναι μια χαρα σημειο..Και μην ξεχνας...Ξανα λεω οικονομικο...Γεια σααας! Θα ηθελα για ακομη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας!
Σε ενα μηνα πεταω για Λονδινο και θα ηθελα να μου πειτε περιοχη για να μεινω γιατι δεν εχω ιδεα και αν ξερετε ξενοδοχεια η airbnb η καπου που αναφερονται γιατι δεν ξερω τι να ψαξω! Ευχαριστω πολυ!
Αν κάνετε μια αναζήτηση θα βρείτε αρκετές απαντήσεις στο θέμα. Χονδρικά ότι είναι εντός της ζώνης 1 του μετρό είναι κεντρικό, χωρίς να σημαίνει ότι θα αποφύγετε τη χρήση συγκοινωνίων. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες.Γεια σααας! Θα ηθελα για ακομη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας!
Σε ενα μηνα πεταω για Λονδινο και θα ηθελα να μου πειτε περιοχη για να μεινω γιατι δεν εχω ιδεα και αν ξερετε ξενοδοχεια η airbnb η καπου που αναφερονται γιατι δεν ξερω τι να ψαξω! Ευχαριστω πολυ!
Γίνει πιό συγκεκριμένη γιατί oταν λεμε Tower hamlets ...ειναι η ευρύτερη περιοχή του ανατολικού λονδίνου ...που εννοείς;;κοντά στο Victoria park?Hoxton?Hackney?Καλησπέρα σας..η περιοχή tower Hamlets είναι ασφαλης για διαμονή;;
Δεν θα το πρότεινα, είναι η φτωχότερη περιοχή του Λονδίνου κ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας.Καλησπέρα σας..η περιοχή tower Hamlets είναι ασφαλης για διαμονή;;
Εγώ θα σου έλεγα ότι εξαρτάται γιατί είναι τεράστια περιοχή. Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη. Το δυτικό κομμάτι γύρω από Spitalfiels, Tower of London και μια χαρά είναι και κεντρικό. Όσο πας ανατολικά τόσο χειρότερα γίνεται, με εξαίρεση το Canary Wharf.Καλησπέρα σας..η περιοχή tower Hamlets είναι ασφαλης για διαμονή;;