Αντικειμενικά δεν είναι ούτε βόρεια ούτε δυτικά, γιατί σε μια σφαίρα ο ορισμός σταθερών σημείων είναι αυθαίρετος (ποιες είναι οι συντεταγμένες του βορρά και της δύσης?).Αντικειμενικά... βόρεια δεν είναι;
αν νομιζεις οτι επισκεφθηκες τη χωρα βαλτην, σιγα δεν λογοδοτεις σε κανενανπαιδιά σαν νέος εδώ μέσα έχω μία απορία.Στο προφίλ μας ,στον ταξιδιωτικό μας χάρτη βάζουμε και τις χώρες που αλλάξαμε αεροπλάνα σαν ενδιάμεσους σταθμούς και μείναμε μόνο κανά δίωρο?
ΚΛΜ Κική.Ερωτηση η Χαβάη με 12 ωρες διαφορά απο εμας ειναι το ίδιο αν πεις οτι πηγες Δυτικά αλλά και Ανατολικα ;:roll:
μη γελάτε αλλά οντως εχω απορία
Για τη Δύση δεν ξέρω, για το Βορρά όμως είναι πολύ συγκεκριμένες. North90, οριζόντια αόριστη..Αντικειμενικά δεν είναι ούτε βόρεια ούτε δυτικά, γιατί σε μια σφαίρα ο ορισμός σταθερών σημείων είναι αυθαίρετος (ποιες είναι οι συντεταγμένες του βορρά και της δύσης?).
Με βάση την Αθήνα,τα νησιά της Xαβάης φυσικά και στις δυο περιπτώσεις που βρίσκονται στο 158-157 δυτικό. το πιο σημείο της εξαρτάται από πιο μέρος της Αθήνας το υπολογίζεις, με χιλιοστά του μέτρου θάναι Α ή Δ.Δηλαδή αν πετάξω Αθήνα - London - Los Angeles - Auckland - Singapore - Istanbul - Αθήνα, ποιο θα είναι το πιο ανατολικό και ποιο το πιο δυτικό μέρος που θα έχω επισκεφθεί?
οχι , δυτικά ειναι, δεν εχει καμία σχεση με Βορά
Εννοούσα αυτό (κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση όταν το είχα πρωτοδεί, αλλά έχει λογική)Αντικειμενικά δεν είναι ούτε βόρεια ούτε δυτικά, γιατί σε μια σφαίρα ο ορισμός σταθερών σημείων είναι αυθαίρετος (ποιες είναι οι συντεταγμένες του βορρά και της δύσης?).
Chuck Norris Journey...Δηλαδή αν πετάξω Αθήνα - London - Los Angeles - Auckland - Singapore - Istanbul - Αθήνα, ποιο θα είναι το πιο ανατολικό και ποιο το πιο δυτικό μέρος που θα έχω επισκεφθεί?
Είναι τελείως αυθαίρετο το North90... ακόμα και μια πυξίδα θα σου δείξει ότι το North90 βρίσκεται νότια του βορρά (του μαγνητικού) γιατί αφού είναι βορράς όλα είναι νότια απ' αυτόν άρα και το North90Για τη Δύση δεν ξέρω, για το Βορρά όμως είναι πολύ συγκεκριμένες. North90, οριζόντια αόριστη..