Narcissa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Who knows?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Εχω βασικα σε ακρη χμμ....αν πιανεται το Krabi της Ταιλανδης!!!Αλλα ειμαι και 17 ακομα...
Μα η γή είναι σφαιρική.... δεν έχει άκρες!!!Εχω βασικα σε ακρη χμμ....αν πιανεται το Krabi της Ταιλανδης!!!Αλλα ειμαι και 17 ακομα...
Και ακρες εχει και μεσες!!!Αρκει να μπορεις να τις δεις!!!(Παντα ανοιχτα Παντα αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου -Διονυσιος Σολωμος!!)Μα η γή είναι σφαιρική.... δεν έχει άκρες!!!
narcisa με κούφανες ...άν είσαι 17 και γνωρίζεις στίχους του μεγάλου Σολωμού...μπράβο σου,το μέλον δικό σου!!!!Και ακρες εχει και μεσες!!!Αρκει να μπορεις να τις δεις!!!(Παντα ανοιχτα Παντα αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου -Διονυσιος Σολωμος!!)
τώρα με αποτέλειωσες!!!!!!!!!Renata,ευχαριστω πολυ!!!!Μονο απο εσενα και αλλους κανα 2 εχω ακουσει καλα λογια εδω μεσα....Και για να συμπληρωσω "μεγαλα και υψηλα τριγυρω μου εκτισαν τειχη" Κ.Π.Καβαφης
μπά δεν ειναι τίποτα ...απλώς κατάφερα και γκρέμισα τα τείχη,και έχω την τύχη να ζω έξω απο αυτά...Nα'σαι καλα μεγαλη renata!!!!
Ότι θα μου απαντάγανε πάντως με Καβάφη στο ότι η Γη είναι σφαιρική δεν το περίμενα (πόσο μάλλον ότι θα υποννούσαν μέσα από τις αναφορές ότι είμαι και ελαφρώς στενόμυαλος )