mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Δείτε ένα ωραίο βιντεάκι - μαθημα πακεταρίσματος.
Last edited by a moderator:
Νασαι καλά και εμείς το διασκεδάσαμε!!Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ. (+γελασα πάρα πολύ!!!)
Επίσης μπορείς να πάρεις μαζί σου όλα τα ρούχα σου - υπό αμφισβήτηση,(δηλαδή τα κρατώ δεν τα κρατώ), να τα φορέσεις εκεί που θα πας και να τα αφήσεις εκεί, ίσως και σε κάποιον που θα τα έχει ανάγκη. Αυτό έκανα εγώ συνήθως και κυκλοφορούσα σαν ρακοσυλλέκτρια, άδειασα όμως τις ντουλάπες μου έτσι.Απ' ότι κατάλαβες πρέπει να πάρεις τα βασικά των βασικών. Άλλωστε θα πρέπει να έχεις χώρο και διαθέσιμα κιλά για να επιστρέψεις με αναμνηστικά από τη χώρα που θα πας
Να πω κι εγω οτι γελασα παααρα πολυ!Να σαι καλα ρε Ρενατα, μου φτιαχνεις το κεφι!Πως σου ρχονται ολα αυταΤα έχομε πεί εκατό φορές!! τα λέω για τελευταία φορά..
"Γκάμα φορεματων σε όλες τις αποχρώσεις.
"Πανταλόνια επίσης σε όλα τα χρώματα με τα αντίστοιχα αξεσουάρ..Ποτε δεν ξεχνάμε κυλότες ιππασίας σε χρώμα ανάλογο με τον χρωματισμό του αλόγου!
"πανταλόνια για κυνήγι και ψάρεμα με τα ασορτί παντα αξεσουάρ!
"Γόβες ψηλοτάκουνες στιλέτο αποκλειστικά..
Τα εσώρουχα δεν θα τα αναλύσω γιατί εδώ μέσα υπάρχουν και άτομα γκαγκά και μπορεί να παραξηγηθώ!
Τέλος το little black dress που θα σας βγάλει απο μια δύσκολη περίσταση!
Εντάξει αν ξέχασα κάτι δεν χαλασε και ο κόσμος!!
Τα εσώρουχα δεν θα τα αναλύσω γιατί εδώ μέσα υπάρχουν και άτομα γκαγκά και μπορεί να παραξηγηθώ!
Ιωαννα,το ιδιο στυλακι πρεπει να εχουμε εμεις οι δυο στα ταξιδια.Κι εγω παντα παιρνω μαζι μου κατι αρχαιολογιες,τρυπια,ξεβαμμενα κλπ.Αφου ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι θα λενε οι ανθρωποι για τους τουριστες σαν και μενα!Επίσης μπορείς να πάρεις μαζί σου όλα τα ρούχα σου - υπό αμφισβήτηση,(δηλαδή τα κρατώ δεν τα κρατώ), να τα φορέσεις εκεί που θα πας και να τα αφήσεις εκεί, ίσως και σε κάποιον που θα τα έχει ανάγκη. Αυτό έκανα εγώ συνήθως και κυκλοφορούσα σαν ρακοσυλλέκτρια, άδειασα όμως τις ντουλάπες μου έτσι.
Αν κάπου στην Ασία συναντήσετε κάποιον τύπο που να φοράει μπλούζα με ελληνικό λογότυπο θα μπορείτε να υποθέσετε ότι ίσως να πέρασα και εγώ από εκείνο το μέρος.
Επίσης ένα χρήσιμο σάιτ για πακετάρισμα είναι αυτό.
Packing List - Wardrobe :: One Bag