Φίλε MOSXRI δες την παρακάτω απάντηση που σου είχα δώσει σε άλλο θέμα. Η γνώμη μου παραμένει ίδια.anny η lisboa card ισχυει και για τα ελεβαντορ?εσυ θεωρεις οτι αξιζει τον κοπο να την βγάλει καποιος?
Ναι το διάβασα για την ξανθιά.ΟΚ θα αρκεστούμε σ' αυτην.Μια χαρά είναι το πλάνο σου. 3 μέρες στο Πόρτο είναι αρκετές για να το ευχαριστηθείς πλήρως και οι υπόλοιπες 4 στη Λισαβώνα θα γεμίσουν πανεύκολα.
Η ξανθιά κυρία είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είναι ακόμα εκεί. Τη βρήκε πέρυσι και η getxowoman. Για τον μπάρμπα πάλι, δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Και μεγάλος σε ηλικία ήταν και μισότυφλος.
Στην ουσία αυτή ήταν η φωνάρα του μαγαζιού. Και η άλλη κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά η κυρία Dilar ήταν μια κλάση επάνω.Ναι το διάβασα για την ξανθιά.ΟΚ θα αρκεστούμε σ' αυτην.
Καλώς ήρθες.Λοιπόν αναφορά για την περασμένη εβδομάδα(Σάββατο).Βρήκαμε το μαγαζί αλλα δυστυχώς ηταν κλειστό μέχρι και προχθές.Δεν ξέρω τι έγραφε το χαρτί που είχε στην είσοδο.Ετσι καταλήξαμε σε ένα άλλο στόν ίδιο δρόμο που τραγουδούσε μια μαύρη,μια λευκή ο ιδιοκτήης και ένας φίλος του.Καλές φωνές ο φίλος και η μαύρη.Οχι τίποτα το ιδιαίτερο,απλά συμπαθητικά.
Ευχαριστώ.Για την ιστορία το μσγαζί που πήγαμε λέγεται Dega Mesquita και είναι στον αριθμό 107της Rua Diario de Noticias.Απλά συμπαθητικό με απλό φαγητό και τιμές γύρω στα 20-22 Ευρώ/άτομο.Καλώς ήρθες.
Κρίμα που δε λειτουργούσε το μαγαζί. Λες να πήγαν διακοπές?
Περιμένουμε εντυπώσεις για ό,τι είδες και γεύτηκες.
Εμείς είχαμε περισσότερη τύχη με την ξανθιά κυρία, πήγαμε στις 21 Ιουλίου. Πριν τραγουδήσει της είπαμε ότι ήρθαμε γι΄αυτήν και απ' ότι φάνηκε συγκινήθηκε, αργότερα που πήραμε το cd της έγραψε αφιέρωση για να μας ευχαριστήσει. Το μαγαζί ήταν μισογεμάτο και προς το τέλος ήρθε άλλη μια παρέα Ελλήνων.
View attachment 8609