Λιμένι και πέριξ, 4 βράδια

jimp

Member
Ειδικευομαι στην Αχαια 😊
Λοιπόν άκου για να ξέρεις και για Μάνη αν πας ποτέ, αν και όπως έχω πει η Πελοπόννησος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να καταστραφεί.

Φωτεινές εξαιρέσεις το ξενοδοχείο Infinity hotel στο Γύθειο και το εστιατόριο Δυόσμος στην ίδια πόλη.

Πεντακάθαρο, με τρομερή θέα και νόστιμο πρωινό το ξενοδοχείο( και πολύ καλοί άνθρωποι)
Πεντανόστιμο φαγητό το μαγαζί, ίσως το καλύτερο που έφαγα στην περιοχή, δηλαδή τι ίσως, σίγουρα, με εκπληκτική πανακότα και λιμοντσέλο κέρασμα στο τέλος ( το μοναδικό μαγαζί που κέρασε κάτι).

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα travelstorites και travelsστοριτισσες,εκλεισα με δωρεαν ακυρωση στο lithos by the sea. Ειναι στο Νεο Οιτυλο 2 χιλιομετρα απο το Λιμενι και ενα 10 λεπτο με το αμαξι απο την Αεροπολη.
Μου φανηκε πολυ σημειο και η τιμη καλουτσικη.Εχει κανεις εμπειρια απο Μανη και αποστασεις?Εμενα με ενδιαφερει να μαι κοντα Αεροπολη,Λιμενι για απογευματινες βολτες,ποτακι και φαγητο που νομιζω θα με βολεψει.
Απο τις καλες παραλιες ποιες ειναι κοντα?Οι δρομοι πως ειναι στενα,γκρεμιλες και χωματοδρομος ή ειναι ασφαλτος και καλη η κατασταση.Ειναι ευκολη η οδηγηση?

barkour

Member
Καλησπερα travelstorites και travelsστοριτισσες,εκλεισα με δωρεαν ακυρωση στο lithos by the sea. Ειναι στο Νεο Οιτυλο 2 χιλιομετρα απο το Λιμενι και ενα 10 λεπτο με το αμαξι απο την Αεροπολη.
Μου φανηκε πολυ σημειο και η τιμη καλουτσικη.Εχει κανεις εμπειρια απο Μανη και αποστασεις?Εμενα με ενδιαφερει να μαι κοντα Αεροπολη,Λιμενι για απογευματινες βολτες,ποτακι και φαγητο που νομιζω θα με βολεψει.
Απο τις καλες παραλιες ποιες ειναι κοντα?Οι δρομοι πως ειναι στενα,γκρεμιλες και χωματοδρομος ή ειναι ασφαλτος και καλη η κατασταση.Ειναι ευκολη η οδηγηση?
Οι δρομοι μια χαρα ειναι ,λιγο στενοι αλλα ισιωμα.
Καλες παραλιες και Μεσα Μανη δεν πανε μαζι... Πρεπει να πας στην ανατολικη Μανη - Βαθυ ,Κοτρωνας, Σκουταρι - 30 λεπτα δρομος

STKF

Member
Οι δρομοι πως ειναι στενα,γκρεμιλες και χωματοδρομος ή ειναι ασφαλτος και καλη η κατασταση.Ειναι ευκολη η οδηγηση?
Είναι ασφάλτινοι και στενοί έως πολύ στενοί και με αρκετές στροφές. Θέλει προσοχή!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπερα κι απο μενα. Αρεοπολη πολυ ομορφη και σε καλυπτει σιγουρα για τις απογευματινες σου βολτες. Οδικο δικτυο μια χαρα απο οσο θυμαμαι. Δε δυσκολευτηκαμε καπου και κατεβηκαμε με μεγαλο αυτοκινητο. Με την απαραιτητη προσοχη δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισεις καποιο θεμα. Οταν λες καλες παραλιες να υποθεσω οτι εννοεις με αμμο; Η πιο κοντινη που μπορω να σκεφτω απο εκει ειναι η Στουπα. Αν η προτεραιοτητα σου ειναι τα μπανακια νομιζω οτι Λιμενι σα βαση δεν ειναι η πιο ιδανικη επιλογη. Θα μπορουσες βεβαια, αν εχεις αρκετες μερες να μοιρασεις διανυκτερευσεις και αλλου.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα κι απο μενα. Αρεοπολη πολυ ομορφη και σε καλυπτει σιγουρα για τις απογευματινες σου βολτες. Οδικο δικτυο μια χαρα απο οσο θυμαμαι. Δε δυσκολευτηκαμε καπου και κατεβηκαμε με μεγαλο αυτοκινητο. Με την απαραιτητη προσοχη δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισεις καποιο θεμα. Οταν λες καλες παραλιες να υποθεσω οτι εννοεις με αμμο; Η πιο κοντινη που μπορω να σκεφτω απο εκει ειναι η Στουπα. Αν η προτεραιοτητα σου ειναι τα μπανακια νομιζω οτι Λιμενι σα βαση δεν ειναι η πιο ιδανικη επιλογη. Θα μπορουσες βεβαια, αν εχεις αρκετες μερες να μοιρασεις διανυκτερευσεις και αλλου.
Με ενδιαφερει να εχω επιλογες το απογευμα ,βραδυ ποτακι χωρις να θελω να οδηγησω χιλιομετρα,οποτε νομιζω σσμαν περιοχη με βολευει.Για τις παραλιες Στουπα,Καλογρια πρωι ειναι κανα μισαωρο 40 λεπτο οδηγηση?Μια φορα δεν εχω προβλημα,να οδηγησω το πρωι

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Με ενδιαφερει να εχω επιλογες το απογευμα ,βραδυ ποτακι χωρις να θελω να οδηγησω χιλιομετρα,οποτε νομιζω σσμαν περιοχη με βολευει.Για τις παραλιες Στουπα,Καλογρια πρωι ειναι κανα μισαωρο 40 λεπτο οδηγηση?Μια φορα δεν εχω προβλημα,να οδηγησω το πρωι
Μπορει και λιγο παραπανω. Τα χιλιομετρα ειναι λιγα αλλα ο δρομος δεν ειναι μια ευθεια. Αλλα καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες για το βραδυ. Επισης παιζει και το Γυθειο. Παραλιες Μαυροβουνι,Τρινησα. Ατελειωτη αμμουδια. Και αν θες μια ωραια ημερησια κατεβαινεις και στο Μαρμαρι. Καμμια ωριτσα ειναι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στις παραλίες είμαι λίγο περίεργος αλλά η ψήφος μου πάει σε Μέζαπο (αυτός έχει και κρυφή παραλία δίπλα) και Αλύπα, και δευτερευόντως Μαρμάρι. Εγώ με τις δύο πρώτες τρελάθηκα, αλλά σε άλλον μπορεί να μην αρέσουν. Μια χαρά είναι οι δρόμοι για μένα, δεν ξέρω αν πας κατακαλόκαιρο κι έχει κίνηση γιατί όντως είναι στενοί.

linaki

Member
Καλημέρα, από Ν. Οίτυλο είσαι δίπλα σε Λιμένι & Αρεόπολη για το βράδυ για ήσυχα ποτάκια ή βόλτα. Οι δρόμοι είναι καλοί αλλά στενοί. Δεν θα πρότεινα να πας Στούπα κτλ. Μπάνιο μπορείς να κάνεις και στο Ν. Οίτυλο & στο Λιμένι (απλά κάθεσαι στα βράχια), αλλά αξίζει φουλ ΜΕΖΑΠΟΣ έχει μεγάλες πέτρες, όμως είναι πανέμορφα & πρέπει να πας νωρίς να βρεις χώρο. Επίσης, πολύ ωραία στο Μαρμάρι αν κ είναι καμία ώρα από Ν.Οιτυλο. Κότρωνας, Σκουτάρι, Μαυροβούνι δεν ξετρελάθηκα διότι είχε και αέρα. Για φαγητό, ευχαριστηθήκαμε πιο πολύ στα χωριά παρά Αρεόπολη, Λιμένι, Ν.Οιτυλο. Προτείνω λοιπόν Δροσοπηγή, Ταβέρνα ο Βαγγέλης (χωριό Τριανταφυλλιά) και Καρυούπολις (προς Γύθειο), καλό θα ήταν να παίρνετε κανένα τηλ. Καλά να περάσετε!

varioAthens

Member
Δεν εχω καταλαβει προς τι το hype για την Στουπα ειδικα τα 2 τελευταια χρονια... μια παραλια σαν παμπολλες ελληνικες παραλιες ειναι που εισαι σαρδελοποιημενος και εχουν φτασει οι ξαπλωστρες ξαφνικα 100αρικο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.983
Μέλη
39.689
Νεότερο μέλος
vasover87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα