GTS
Member
Μύλοι Αργολίδας, τι είπες τώρα, σουβλάκι από το καιρό που περνούσαμε από εκεί για Μεσσηνία, 5ω στροφιλίκια.Γύρνα στους μύλους Αργολίδος ήπηγαινε στο ρηγανι στο Λουτράκι,όχι για σουβλάκια
Μύλοι Αργολίδας, τι είπες τώρα, σουβλάκι από το καιρό που περνούσαμε από εκεί για Μεσσηνία, 5ω στροφιλίκια.Γύρνα στους μύλους Αργολίδος ήπηγαινε στο ρηγανι στο Λουτράκι,όχι για σουβλάκια
Πω πω τι θυμησες , τις στροφες φουρκέτες!Μύλοι Αργολίδας, τι είπες τώρα, σουβλάκι από το καιρό που περνούσαμε από εκεί για Μεσσηνία, 5ω στροφιλίκια.
6ωρο; Εσείς μετά τη Τρίπολη δεν είχατε μια ευθεία; Δεν έχω ιδέα φυσικά, μαλακιες λέω. Για Καλαμάτα παντως είχες να ανέβεις άλλο βουνό πριν τη Μεγαλοπολη και να το ξανακατεβεις, αν και τα άντερά σου τα άφηνες στον κωλοσουρτη πριν τη Τρίπολη!Πω πω τι θυμησες , τις στροφες φουρκέτες!
Καλαμακι , φετα , σαλάτα και χωριάτικο ψωμι.
η καλιτερη φάση στο εξαωρο που ηταν το Γυθειο - Αθηνα
χαχα τον Κωλοσουρτη τον ειχαμε και οι λάκωνες .6ωρο; Εσείς μετά τη Τρίπολη δεν είχατε μια ευθεία; Δεν έχω ιδέα φυσικά, μαλακιες λέω. Για Καλαμάτα παντως είχες να ανέβεις άλλο βουνό πριν τη Μεγαλοπολη και να το ξανακατεβεις, αν και τα άντερά σου τα άφηνες στον κωλοσουρτη πριν τη Τρίπολη!
Εφιάλτης.
Στο κωλοσουρτη έχει ξεράσει όλη η Πελοπόννησος πλην Κορινθίων και Πατρινών!χαχα τον Κωλοσουρτη τον ειχαμε και οι λάκωνες .
και μετα στο καπακι Τριπολη Σπαρτη πάλι στροφες .
Ακομα ανακατευομαι οταν το θυμάμαι
Φέτος πολύ κόσμο έχουν οι Καμάρες, ακόμα τα Σαββατοκύριακα. Βοήθησε και η καντίνα με τις ξαπλώστρες.Βρηκατε τον Μέζαπο ; Μπραβο σας!
Κραταμε και μερικά μυστικά οι ντοπιοι χαχαχα για Ιουλιο Αυγουστο που τα Σκουταρι ,Αλυπα και άλλα ωραια ειναι πηχτρα
Ηρθατε ωραια εποχη . Η Λακωνια ανεκαθεν ειχε μικρη σαιζον για αυτο τα βρηκατε αδεια.
Περυσι 20 Ιουλιου πηγα πολυ πρωι στη μεσαια παραλιουλα στο Σκουτάρι να γιορτασω τα γενεθλια μου καποιες ωρες μονη μου και ημουν οντως ολομόναχη μεχρι τις εντεκα που ηρθαν 2 ατομα!
Ακομα και τα τελευταια εικοσι χρονια που εγινε της "μόδας" το πηξιμο ειναι απο μεσα Ιουλιου εως τελη Αυγουστου . Τον υπόλοιπο καιρο δουλευει με Σαβκυρ και τριημερα .
Ακόμα και το Λιμενι που αν δεν ανεβασει καποιος φωτογραφια στο ινστα δεν υπάρχει σαν οντοτητα τους εννια δεκα μηνες ειναι ερημο με λιγους μερακληδες τουριστες.
Ναι τα μαθαινω αφου δεν μπορω να κυκλοφορησω και χανω την ωραια εποχη για θαλασσα.Φέτος πολύ κόσμο έχουν οι Καμάρες, ακόμα τα Σαββατοκύριακα. Βοήθησε και η καντίνα με τις ξαπλώστρες.
Είχε πολύ αέρα στο Μαυροβούνι τη Κυριακή και είπαμε να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη παραλία, την αποφεύγαμε γιατί δεν είχε ούτε νερό να αγοράσεις. Αδιάφορη θα την χαρακτήριζα.Ναι τα μαθαινω αφου δεν μπορω να κυκλοφορησω και χανω την ωραια εποχη για θαλασσα.
Χθες πηγε ο γυιος μου και μου εφερε νεα. Μεχρι παιδικο παρτι ειχαν με τριαντα παιδακια!
Οι Καμαρες ποτέ δεν με τραβηξαν , ουτε η θαλασσα ουτε η παραλια.
Αν παω προς τα εκει προτιμω το Βαθυ. Ειδικα στα αριστερα που δεν πανε εχει ησυχια.
Χαίρομαι που σας άρεσε. Δεν το πρότεινα πιο ένθερμα γιατί παρότι και εγώ είχα ίδια εντύπωση με σένα, ο φίλος που πήγαμε μαζί μου έλεγε καλά που μας έφερες εδώ πάνω.Κάποιος εδώ είχε αναφέρει τα Μουντανιστικα, που δε θα τα είχα βρει ποτέ μου. Ωραίος (από πλευράς θεάς, γιατί κατά τα άλλα είναι υπερβολικά στενός) ο δρόμος και το -σχεδόν εγκαταλελειμμενο- χωριο είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Δεν κατάλαβα τη φράση που διάβασα στην πλάκα του σπιτιου του Σταματακου ότι "εδώ γεννήθηκε και αναστήθηκε ". Πάντως για ταινία τρόμου το χωριό κάνει. Μας άρεσε πολύ, για μισή ώρα περιήγηση στα χαλάσματα είναι πανέμορφα.
Τώρα που είπατε χωριό των φαντασμάτων ψάξτε στο google το τιμπουλις .το χωριό με τις κούκλες..είναι και αυτό στη Πελοπόννησο..εκεί να δείτε φαντάσματα...ήθελα να ρωτήσω εγώ που θελω να πάω από Ναύπακτο στη Μάνη να παω από Κόρινθο η από πύργο; Δε μπορώ καθόλου τις στροφές δε θέλω να βγάλω τα έντερα μου..ξέρει κανείς;Χαίρομαι που σας άρεσε. Δεν το πρότεινα πιο ένθερμα γιατί παρότι και εγώ είχα ίδια εντύπωση με σένα, ο φίλος που πήγαμε μαζί μου έλεγε καλά που μας έφερες εδώ πάνω.
Γελάω εντωμεταξυ με το αναστήθηκε, γιατί κάναμε ακριβώς το ίδιο σχόλιο και μετά σε μας πετάχτηκε μια γιαγια και μου έλεγε "γιοκα μου, εδώ έχω καινούργιο κινητό(ένα παλιό νοκια!) αλλά κάτι γίνεται και δεν βρίσκω σήμα να μιλήσω με την κόρη μου.
Όταν δε την ρωτήσαμε πόσο κόσμο έχει το χωριό ρε γιαγιά, μας είπε μην το βλέπεις έτσι τώρα λίγο πιο μετά έχει πολύ κοσμο.
Χωριό φαντασμάτων.
Εντωμεταξυ για πες για μαθαίνουμε μιας και δεν έχω πάει σε κανένα, πιο είναι καλύτερο ο Κουρμας το παλιό Αλγέρι η ο φάρος του Παντελή?