_antonis_
Member
Εννοεί ότι θα'ρθει αεροπορικώς ως εδώ 10 μέρες και μετά θα'ρθει Κρήτη με το πλοίο. Άλλες 20 ημερούλες! Κάπως έτσι, ε Κλεό;βρε συ, δεν είπες πως θάρθεις Κρήτη;;;;;;;;;;;;;
Εννοεί ότι θα'ρθει αεροπορικώς ως εδώ 10 μέρες και μετά θα'ρθει Κρήτη με το πλοίο. Άλλες 20 ημερούλες! Κάπως έτσι, ε Κλεό;βρε συ, δεν είπες πως θάρθεις Κρήτη;;;;;;;;;;;;;
Αεροπορικώς προς το παρόν έχει ως Σητεία, κανένα μισάωρο το πολύ. Κατα καιρούς βάζουν πτήσεις προς Ηράκλειο.Πω πω ολο υποσχεσεις ειμαι ...ουτε πολιτικος να μουνα.
Καπετανιε με βλεπω να ναυλωνω μια σκουνα για να σας προλαβω ολους....Αληθεια ποσες ωρες ειναι Κρητη-Καρπαθος?
Ελα ρε antonis που ησουν?ξεκιναμε απο θεσ/νικη.γυρω στις 20 ιουλιου.σκεφτομαστε για 2 εβδομαδες με την σκεψη να ξεκουραστουμε και να χορτασει ο μικρος θαλασσα,εφοσον εχει καλες παραλιες.το κακο ειναι οτι τα αεροπορικα θα μας στοιχισουν 800ε οποτε μαλλον θα πρεπει να μειωσουμε λιγο τις μερες διαμονης.μας αρεσε πολυ το konstantinos palace και το apolis hotel.ειναι βεβαια λιγο τσιμπημενα στις τιμες,αλλα ομορφα.εχεις καμια αλλη προταση?Παρών!!
Δυστυχώς είναι μία δύσκολη μέρα για μένα σήμερα, γι'αυτό η καθυστέρηση...
Και λέω 'είναι', γιατί με βλέπω να κοιμάμαι αρκετές ώρες αργότερα!
Καλύτερο νησί; Όχι ότι είμαι υποκειμενικός, αλλά ποιό δηλαδή;
Λοιπόν, ότι θες σε μένα. Παρακάτω είναι και το λινκ που γράφω πολλά για το νησί.
Οι παραλίες είναι το ατού μας, μην το σκέφτεσαι.
Καλό θα ήταν να μου πείς που μένεις τώρα (για να δούμε δρομολόγια-πως/τι βολεύει) και πόσες μέρες σκέφτεστε να διαθέσετε.
Θα περάσετε αξέχαστα αν έρθετε πάντως! Το κακό είναι πως ο μικρός δε θα τη θυμάται όταν μεγαλώσει και θα του λέτε πόσο φανταστικά είναι και θα ξαναέρθει!!
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...EA%DE-%EA%E1%E9-%EC%EF%ED%E1%E4%E9%EA%DE.html
Να κοιτάξετε μέσω Ρόδου, πόσο βγαίνει έτσι η τιμή; Το Ρόδο-Κάρπαθος είναι στανταρ 34 ευρώ νομίζω, κάπου τόσο, αν βρείτε κάτι φτηνο Θεσ/νίκη-Ρόδος, θα μειώσετε κι απο εκεί!Ελα ρε antonis που ησουν?ξεκιναμε απο θεσ/νικη.γυρω στις 20 ιουλιου.σκεφτομαστε για 2 εβδομαδες με την σκεψη να ξεκουραστουμε και να χορτασει ο μικρος θαλασσα,εφοσον εχει καλες παραλιες.το κακο ειναι οτι τα αεροπορικα θα μας στοιχισουν 800ε οποτε μαλλον θα πρεπει να μειωσουμε λιγο τις μερες διαμονης.μας αρεσε πολυ το konstantinos palace και το apolis hotel.ειναι βεβαια λιγο τσιμπημενα στις τιμες,αλλα ομορφα.εχεις καμια αλλη προταση?
ολα αυτα τα ξενοδοχεια ειναι ωραια.πιο ομως εχει καλυτερη παραλια μπροστα του?αυτο μας ενδιαφερει πολυ.αυτοκινητο σιγουρα θα νοικιασουμε,δεν γινεται διαφορετικα,θελουμε να δουμε ολο το νησι και ας μας ανεβασει το κοστος των διακοπων κατα 500ε περιπου η ενοικιαση.θα μας ενδιεφερε και αν ξερεις καποιο συνδιασμο [ωραια παραλια-ωραια ανακαινισμενα δωματια].θα ψαξω και το αεροπορικο μεσω ροδο και τα λεμε αργοτερα.ευχαριστουμε πολυ!Παρών!!
Δυστυχώς είναι μία δύσκολη μέρα για μένα σήμερα, γι'αυτό η καθυστέρηση...
Και λέω 'είναι', γιατί με βλέπω να κοιμάμαι αρκετές ώρες αργότερα!
Καλύτερο νησί; Όχι ότι είμαι υποκειμενικός, αλλά ποιό δηλαδή;
Λοιπόν, ότι θες σε μένα. Παρακάτω είναι και το λινκ που γράφω πολλά για το νησί.
Οι παραλίες είναι το ατού μας, μην το σκέφτεσαι.
Καλό θα ήταν να μου πείς που μένεις τώρα (για να δούμε δρομολόγια-πως/τι βολεύει) και πόσες μέρες σκέφτεστε να διαθέσετε.
Θα περάσετε αξέχαστα αν έρθετε πάντως! Το κακό είναι πως ο μικρός δε θα τη θυμάται όταν μεγαλώσει και θα του λέτε πόσο φανταστικά είναι και θα ξαναέρθει!!
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...EA%DE-%EA%E1%E9-%EC%EF%ED%E1%E4%E9%EA%DE.html
Θα κανει. Γ Γυμνασιου παει... θα κρατα και τη σημαια!Υ.Γ. παρελαση θα κανεις η΄ θα δεις?
Θα κανει. Γ Γυμνασιου παει... θα κρατα και τη σημαια!