evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Αντί απάντησης σου δείχνω πόσο παραμυθένιο (αλλά κ ψοφόκρυο) είναι το Ταλινάκι το χειμώνα. Να ξαναπάς!
Αν πάω Ελσίνκι τελικά το χειμώνα θα πεταχτω μια βόλταΑντί απάντησης σου δείχνω πόσο παραμυθένιο (αλλά κ ψοφόκρυο) είναι το Ταλινάκι το χειμώνα. Να ξαναπάς!
View attachment 437868
Εγώ παντως είμαι εδώ για να δω αν η μάνα του φίλου σου βρήκε το δονητή.
Τότε κρατά τη συμβουλή πιο πάνω ότι το χειμώνα ειναι πανέμορφα και μαγικά και θα πας στη σωστή εποχήΑυτή η αποκαθήλωση μου στοιχίσε τώρα... μόλις έκλεισα για αρχές Δεκέμβρη( Ρίγα και Ταλίν για 7 μέρες...)
Δες και τη δική μου "χειμωνιάτικη" ιστορία όπου διαψεύδω το φίλο μου και ταλαίπωρο Αρειανό @Alex LocoΑυτή η αποκαθήλωση μου στοιχίσε τώρα... μόλις έκλεισα για αρχές Δεκέμβρη( Ρίγα και Ταλίν για 7 μέρες...)
Επειδή ανήκαν στη σοβιετική, ήταν γεμάτες Ρώσσους άκουγες παντού ρωσικά και είναι και γειτόνισσες κυρίως έγινε αυτή η αναφορά ."Εν τέλη και αφού δεν πήρε τίποτα περιμέναμε την αναχώρηση μας για τις τρείς ξαδερφουλες της Ρωσίας".
Ουδέποτε οι Βαλτικές χώρες είχαν συγγένεια φυλετικά και εθνοτικά με τη Ρωσία. Είναι πολύ πιο κοντά στους Γερμανούς και στους Φινλανδούς.