maryland
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΥΛΑΝΔΗ
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε και την βοήθεια που προσφέρετε ο ένας στον άλλο!
Θέλω να ταξιδέψω μόνη μου στην Ταϋλάνδη, έχω διαβάσει πολλά από τα κείμενα κάποιων εδώ και πραγματικά βρήκα χρήσιμες πληροφορίες, όμως έχω κάποιες ερωτήσεις ακόμα:
1. Είναι ασφαλές να ταξιδέψει γυναίκα μόνη της στην Ταϋλάνδη;
2. Εκτός από διαβατήριο, χρειάζεται τίποτα άλλο ιδιαίτερο, όπως π.χ. τυχόν εμβόλια κτλ;
3. Πόσες μέρες να μείνω;
4. Ποιό μήνα είναι καλύτερα να πάω;Νοέμβρη-Φεβρουάριο, αλλά όχι στις γιορτές, γιατί είναι διπλάσια τα εισιτήρια...Μιας και θα ταξιδέψω μόνη, θέλω να κάνω εκεί παρέες, οπότε θέλω να έχει κόσμο (μην είναι π.χ. αρχή ή τέλος της σεζόν, όπως είναι σε εμάς τον Απρίλιο ή τον Σεπτέμβριο...)
5. Και σε ποια περιοχή;
Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα με βοηθούσε ιδιαίτερα!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Θέλω να ταξιδέψω μόνη μου στην Ταϋλάνδη, έχω διαβάσει πολλά από τα κείμενα κάποιων εδώ και πραγματικά βρήκα χρήσιμες πληροφορίες, όμως έχω κάποιες ερωτήσεις ακόμα:
1. Είναι ασφαλές να ταξιδέψει γυναίκα μόνη της στην Ταϋλάνδη;
2. Εκτός από διαβατήριο, χρειάζεται τίποτα άλλο ιδιαίτερο, όπως π.χ. τυχόν εμβόλια κτλ;
3. Πόσες μέρες να μείνω;
4. Ποιό μήνα είναι καλύτερα να πάω;Νοέμβρη-Φεβρουάριο, αλλά όχι στις γιορτές, γιατί είναι διπλάσια τα εισιτήρια...Μιας και θα ταξιδέψω μόνη, θέλω να κάνω εκεί παρέες, οπότε θέλω να έχει κόσμο (μην είναι π.χ. αρχή ή τέλος της σεζόν, όπως είναι σε εμάς τον Απρίλιο ή τον Σεπτέμβριο...)
5. Και σε ποια περιοχή;
Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα με βοηθούσε ιδιαίτερα!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!