• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λεμε και καμια μπουρδα να περναει η ωρα...

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Μα τι λενε οι "ειδικοι"?

NewsIt.gr: Παντού υπάρχει ένας μύθος... Οι διακοπές δε βοηθούν την κατάθλιψη

Εγω παντως (νομιζω και οι περισσοτεροιε εδω μεσα) θα ημουν πολυ καλυτερα σε διακοπες και να βλεπω αν περπατανε με το πλαι τα καβουρια στην αμμουδια, παρα να βλεπω στο χαζοκουρτι ττη φατσα του ΓΑΠ και των αλλων αστερων που σκοπο τους εχουν να μας μαυριζουν τη ζωη.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όπως λέει και ο Alain de Botton, δυστυχώς ταξιδεύοντας ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική διαπίστωση ότι έχουμε πάρει και τον εαυτό μας στο ταξίδι.

valk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Η αληθεια ειναι πως κι εγω μετα απο ταξιδι , ιδιαιτερα στο εξωτερικο, μια ψιλοκαταθλιψη την περναω!!
Αλλα εδω ειναι φανερο! θελουν να μας πουν τερμα οι διακοπες και μονο, μονο, μονο .....δουλεια! Αφηστε τους να λενε μπουρδαρες! Τη δουλεια σας εσεις....οταν μπορειτε ...βουρ...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμενα μου φαινεται οτι το καλυτερο διαστημα ειναι ο χρονος πριν τις διακοπες ..οπου κι αν ειναι αυτες ...μολις αρχισουν οι διακοπες ..ξεκινα η αντιστροφη μετρηση για μενα.:(

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
τι μου θύμισες τώρα μ αυτό το άρθρο...
πάνε πολλά χρόνια...
γνωστό μου ζευγάρι όποτε πήγαιναν διακοπές,κάθε καλοκαίρι!η γυναίκα πάθαινε κρίσεις πανικού,ξαφνικά οργανικά προβλήματα με αποτέλεσμα η να γυρνάνε εσπευσμένα πίσω,η να τρέχουν σε νοσοκομείο της περιοχής κ.ο.κ,
τότε μου φαινόταν αλλόκοτο,εξωφρενικό ,σκεφτόμουν μα καλά εδώ άλλοι παρακαλάνε να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να πάνε διακοπές κι αυτή με το που πάει αρρωσταίνει,τι στο καλό..
μέχρι που στη πορεία μπήκε η διάγνωση της κατάθλιψης και ξεκίνησε η διαδικασία της αναζήτησης θεραπείας η μάλλον πρώτα της αποδοχής από την ίδια(το δυσκολότερο σημείο)της κατάστασης της ώστε να πεισθεί για να βρεί τη λύση μέσω θεραπειών.
Μιλάμε για παθολογία -αρρώστεια οπότε πολύ σωστά τα λέει το άρθρο,άλλο το να περνάει κάποιος μιά ψιλομελαγχολική φάση,μιά απογοήτευση κλπ όντας όμως υγιής οπότε το εύλογο εδώ είναι ότι με ένα ταξιδάκι θα συνέλθει,θα πάρει τα πάνω του και άλλο το να πάσχει από κατάθλιψη τότε δε "σώζεται"ούτε με... Παρίσια ούτε με Ρώμες ούτε με τίποτε,μόνο με θεραπεία.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
τι μου θύμισες τώρα μ αυτό το άρθρο...
πάνε πολλά χρόνια...
γνωστό μου ζευγάρι όποτε πήγαιναν διακοπές,κάθε καλοκαίρι!η γυναίκα πάθαινε κρίσεις πανικού,ξαφνικά οργανικά προβλήματα με αποτέλεσμα η να γυρνάνε εσπευσμένα πίσω,η να τρέχουν σε νοσοκομείο της περιοχής κ.ο.κ,
τότε μου φαινόταν αλλόκοτο,εξωφρενικό ,σκεφτόμουν μα καλά εδώ άλλοι παρακαλάνε να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να πάνε διακοπές κι αυτή με το που πάει αρρωσταίνει,τι στο καλό..
μέχρι που στη πορεία μπήκε η διάγνωση της κατάθλιψης και ξεκίνησε η διαδικασία της αναζήτησης θεραπείας η μάλλον πρώτα της αποδοχής από την ίδια(το δυσκολότερο σημείο)της κατάστασης της ώστε να πεισθεί για να βρεί τη λύση μέσω θεραπειών.
Μιλάμε για παθολογία -αρρώστεια οπότε πολύ σωστά τα λέει το άρθρο,άλλο το να περνάει κάποιος μιά ψιλομελαγχολική φάση,μιά απογοήτευση κλπ όντας όμως υγιής οπότε το εύλογο εδώ είναι ότι με ένα ταξιδάκι θα συνέλθει,θα πάρει τα πάνω του και άλλο το να πάσχει από κατάθλιψη τότε δε "σώζεται"ούτε με... Παρίσια ούτε με Ρώμες ούτε με τίποτε,μόνο με θεραπεία.
Μήπως την κρίση πανικού την πάθαινε γιατί αναγκαζόταν να βρεθεί 24 ώρες το 24ωρο με τον άντρα της? :D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Συμφωνώ, μπερδεύουμε την κατάθλιψη με την μελαγχολία. Σαφώς και για τους περισσότερους οι διακοπές σημαίνουν ευκαιρία για ανανέωση. Όμως τα καταθλιπτικά άτομα σε ένα ταξίδι έχουν να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη τους κάτω από νέες συνθήκες. Δεν είναι το ίδιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom