whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
Υπέροχα, ειμαι σιγουρος οτι θα περασεις τέλεια. Θα ειμαι ένα μήνα περίπου νωρίτερα ξανα στους Λειψους, βολεψα ενα Σαββατοκύριακο. Θα μεταφέρω εντυπώσεις εκ νέου, αν και η αγάπη μου για το νησί ειναι δεδομένη!Ασε ανυπομονώ.... για 4 μερες ελεγα τελικα μια εβδομαδα εκλεισα...27/8-2/9...
προσωπικα αναμενω προτασεις και συμβουλες για διαμονη, μαγαζια, παραλιες κλπ κλπΘα ειμαι ένα μήνα περίπου νωρίτερα ξανα στους Λειψους, βολεψα ενα Σαββατοκύριακο. Θα μεταφέρω εντυπώσεις εκ νέου, αν και η αγάπη μου για το νησί ειναι δεδομένη!
Το νησί είναι μικρό, και ως εκ τούτου οι επιλογές περιορισμένες. Σε παραπέμπω στο αντίστοιχο τοπικ για τους Λειψους στο οποίο θα βρεις τη πληροφόρηση που θέλεις. Παρά πολύ καλή επιλογή να ξέρεις : https://www.travelstories.gr/commun...ούς-Λειψούς-και-πέριξ.6798/page-3#post-669666προσωπικα αναμενω προτασεις και συμβουλες για διαμονη, μαγαζια, παραλιες κλπ κλπ![]()
Α τα καταφερες τελικα να τα βολεψειςΥπέροχα, ειμαι σιγουρος οτι θα περασεις τέλεια. Θα ειμαι ένα μήνα περίπου νωρίτερα ξανα στους Λειψους, βολεψα ενα Σαββατοκύριακο. Θα μεταφέρω εντυπώσεις εκ νέου, αν και η αγάπη μου για το νησί ειναι δεδομένη!
Θα τα ομολογησω ολα με την επιστροφηπροσωπικα αναμενω προτασεις και συμβουλες για διαμονη, μαγαζια, παραλιες κλπ κλπ![]()
Αστυπαλαια ειχα παει το 2012 και ειχα περασει υπεροχα δεν ξερω αμα εχει αλλαξει κατι απο τοτε.... και γω για αλλού ελεγα και πως κατεληξα λειψους δεν το καταλαβα... μονοδρομος μου φανηκε η αποφαση
Οθωνούς,μαθράκι, ερεικουσα αλλά δε βρήκα ούτε τέντα για να μείνω, μετά έλεγα κάλαμο αλλά δε βόλευε με μεταφορικά ...αλλά χαίρομαι πολύ που θα παω τελικα λειψούς... ειναι μάλλον ακριβώς οτι ήθελαΑλήθεια για πού έλεγες αρχικα;
Αχ εσυ πας σχετικα συντομα εμενα μου φαινεται αιωνας μεχρι να παω..... ναι ναι περιμενω τα παντα οταν γυρισειςΝα μαζευτούμε! χαχαχα!!! Εγώ έκλεισα 12 με 17/07. Θα σου πω εντυπώσεις!
Αχ εσυ πας σχετικα συντομα εμενα μου φαινεται αιωνας μεχρι να παω..... ναι ναι περιμενω τα παντα οταν γυρισεις